Aplicația Școala Rutieră pentru telefoane Android unde poți învăța chestionare auto pentru toate categoriile

Dă şi tu share articolului

În mediul online există o mulțime de site-uri și aplicații pentru smartphone unde rezolva să faci chestionare pentru școala de șoferi, și de asemenea unde ai un mediu de învățare.

Dar unele dintre acestea vă percep o sumă de bani pentru a putea face un cont, să învățați și să rezolvați chestionare și nici atunci nu sunteți siguri dacă sunt bune și de cele mai multe cazuri au întrebări lipsă sau întrebări cu răspunsuri greșite.

Școala rutieră aplicație

Acum ceva vreme am scris un articol despre site-ul https://www.scoalarutiera.ro În care îl prezentasem mai pe larg. Dacă doriți să citiți acel articol vă las link aici


Acum a venit momentul să vă prezint și aplicația Școala Rutieră. Aplicația este disponibilă pentru sistemul de operare Android în Google Play. Poate fi descarcată de aici

Cei care doresc să rezolve chestionare pe dispozitivele mobile pot instala aplicația Școala Rutieră. Aplicația este optimizată pentru gadget-uri.
Pe Școala Rutieră ai acces gratuit, și găsești toate întrebările corecte care le vei avea la examenul teoretic (sala) de la DRPCIV.

Pentru categoria B sunt 1176 de întrebări structurate în 45 de chestionare. Așadar nu mai trebuie să căutați tot felul de alte site-uri unde puteți rezolva chestionare pentru că nu aveți nici o garanție.

Sunt aceleași întrebări ca la (examenul teoretic) sală?

Aceasta este o întrebare firească pe care și-o pun tot mai mulți dintre viitorii sau actualii cursanți înainte să înceapă să învețe. O teamă firească având în vedere că există și alte site-uri în care nu au o garanție clară. Nu mai vorbim de cărți de chestionare cu multe erori sau în cel mai fericit caz întrebări similare.

Da, sunt exact aceleași întrebări. Puteți urmări videoul acesta ca să vă convineți https://www.youtube.com/watch?v=NZ9kATXNsEg
Prin urmare nu vă chinuiți cu tot felul de siteuri similare care au intrebări lipsă, greșite ori vă percep bani pentru a vă face cont pentru a începe rezolvarea acestora.

Chestionare Școala Rutieră

Aceștia sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a învăța pentru a fi sigur că veți avea cele mai mari șanse să promovați examenul teoretic.

Toate categoriile cuprind

  1. Cursul de legislație https://www.scoalarutiera.ro/curs-legislatie
  2. Secțiunea indicatoare și marcaje https://www.scoalarutiera.ro/indicatoare-si-marcaje
  3. Mediul de învățare Școala Rutieră https://www.scoalarutiera.ro/intrebari-posibile-drpciv-categoria-b
  4. Chestionare auto https://www.scoalarutiera.ro/chestionare-drpciv-categoria-b
    Trecând prin acești pași vei avea cele mai mari șanse de succes

Puteți să treceți și printr-un curs de ajutor https://www.scoalarutiera.ro/curs-legislatie/curs-de-prim-ajutor. Acesta vă va fi util oricând în viață. Nu se știe niciodată. Oricum, în fiecare chestionar generat automat la DRPCIV vor fi și întrebări de prim ajutor.

Nu trebuie să uităm și faptul că vor cădea întrebări de mecanică auto la examenul oficial și chair în viața de zi cu zi ca șofer este bine să ai aceste noțiuni de mecanică https://www.scoalarutiera.ro/curs-legislatie/notiuni-de-mecanica-auto

Școala Rutiera înregistrare

Pentru confortul dvs este indicat să va faceți un cont in aplicatie.

Crearea unui cont este gratuit. Crearea unui cont este usoara. Va fi necesar un nume, prenume adresa de email si o parola.

Dar de ce un cont pe scoala rutiera?

Acolo veți avea parcursul dvs din cursul de legislație, mediul de învățare și nu în ultimul rând chestionarele auto.

Veți știi care chestionare nu le-ați promovat și care sunt promovate.
Dacă veți trece prin toți acești pași veti avea cele mai mari șanse să promovați examenul teoretic (sala).

Asadar cei care va simtiti mult mai confortabil cu invatarea legislatiei rutiere si rezovlarea chestioanrelor pe telefon aplicatia va fa fi mai mult decat utila.

Aplicația Școala Rutieră pentru sistemel Android o puteți găsi aici https://play.google.com/store/apps/details?id=com.app.scoalarutiera&hl=en_US

În speranța că acest articol va fost de folos

Dați un share și un like!

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment