Google pregătește schimbări imense pentru Gmail: cum va arăta de acum înainte Gmail

Dă şi tu share articolului

Provocările din 2020 se vor reflecta, în curând, și în Gmail. Gigantul american Google pregătește câteva schimbări care să facă servicul de email mai ușor de folosit.

Pe măsură ce Slack a reușit să înlocuiască mailul, Google vrea să mențină Gmail relevant ca o unealtă de colaborare și comunicare. Astfel, va trece serviciul prin cea mai mare reproiectare și va integra o varietate de instrumente orientate spre muncă, cum ar fi Chat, Meet și Rooms.
Google are deja alte instrumente care functioneaza bine cum ar fi Google Chat, Meet Room.


Google afirma că obiectivul său este să aprofundeze integrarea între cei trei piloni majori ai comunicării: mail, chat și video. Deoarece mailul este esențial pentru atâtea locuri de muncă, compania a decis să integreze mai în detaliu celelalte servicii în Gmail.

Compania a adus deja Google Chat pe desktop și a făcut facilă participarea la întâlniri direct de pe telefon. În curând va exista o schimbare și astfel utuilziatorii vor putea menține conversațiile google chat din Gmail de pe Androdi sau IoS.

Google va oferi de asemenea o integrare mai bună cu Google Drive în chaturi. Vei putea să accesezi direct și să împarți documente. De asemenea vei putea crea camere de discuție cu persoane din afara companiei și multe altele. Google chatrs va fi integrat în Gmail și munca ți se va ușura intrucât poți gestiona proiecte majore fără să părăsești Gmail.

De asemenea, Google va oferi o integrare mai bună a Drive în chaturi. Astfel, poți să accesezi direct și să imporți documente. De asemenea, poți crea camere de discuție cu persoane din afara companiei, adăugând un pic din funcționalitatea inter-organizatorică anunțată de Slack recent. Și, din moment ce Chats este integrat în Gmail, asta înseamnă că poți gestiona proiecte majore fără a fi nevoit să părăsești Gmail.

Ce vei putea face în noul Gmail?

să transmiți mesaje de pe chat către Inbox
să cauți mesaje de chat chiar din Gmail
să setezi camerele de chat, pentru a fi mai ușor de găsit
să-ți setezi „Do Not Disturb”
să banezi membrii eliminați dintr-un meeting de la revenirea în chat fără invitație
să decizi ce participanți la întâlnire pot discuta sau prezenta
să efectuezi apeluri video din Gmail
să accesezi Meet din Docs

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment