Review Școala Rutieră – Locul unde poți să rezolva chestionare liniștit pentru examenul auto

Dă şi tu share articolului

Tot mai mulți doritori de permis de conducere se înscriu la școlile de șoferi pentru a-l obține. Trăim într-o lume în care mașina este considerat un lux necesar. Dar această afirmație este profund adevarată. Suntem într-un secol al vitezei, timpul este scurt și toți dorim să ne deplasăm cât mai rapid.

Odată ce te înscrii șa școala de șoferi vei parcurge orele de legislație rutieră cu un profesor, și ulterior vei începe ședintețele practice de condus.
Există și cursanți care învață legislația rutieră și rezolvă chestionare înainte de a începe școala de șoferi, ceea ce este un lucru bun dar nu știu pe ce site sau din ce carte.

În mediul online există o mulțime de site-uri și aplicații pentru smartphone unde poți să faci chestionare de asemenea unde ai un mediu de învățare. Acestea vă percep o sumă de bani pentru a putea face un cont, să învățați și să rezolvați chestionare și nici atunci nu sunteți siguri dacă sunt bune și de cele mai multe cazuri au întrebări lipsă sau întrebări cu răspunsuri greșite.

Și este mai bine să mergi la sigur să citești să te informezi. Din acest motiv au fost create blogurile pentru a citi și a te edifica cu privire la multe lucruri. Și dacă ai ajuns pe acest blog cu atât mai bine.

Școala Rutieră chestionare

Pe Școala Rutieră ai acces gratuit, găsești toate întrebările corecte care le vei avea la examenul teoretic (sala) la DRPCIV. Pentru categoria B sunt 1176 de întrebări structurate în 45 de chestionare. Așadar nu mai trebuie să căutați tot felul de alte site-uri unde puteți rezolva chestionare pentru că nu aveți nici o garanție.


Sunt aceleași întrebări ca la sală?

Există această teamă care este profund înțeleasă a celor care urmează să învețe pentru permis având în vedere că este vorba de examenul dvs în joc și nimeni nu e dispus să învețe greșit.

Da, sunt exact aceleași întrebări. Puteți urmări videoul acesta ca să vă convineți https://www.youtube.com/watch?v=NZ9kATXNsEg
Prin urmare nu vă chinuiți cu tot felul de siteuri similare care au intrebări lipsă, greșite ori vă percep bani pentru a vă face cont pentru a începe rezolvarea acestora.

Chestionare Școala Rutieră

Aceștia sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a învăța pentru a fi sigur că veți avea cele mai mari șanse să promovați examenul teoretic.

Categoria B

  1. Cursul de legislație https://www.scoalarutiera.ro/curs-legislatie
  2. Secțiunea indicatoare și marcaje https://www.scoalarutiera.ro/indicatoare-si-marcaje
  3. Mediul de învățare Școala Rutieră https://www.scoalarutiera.ro/intrebari-posibile-drpciv-categoria-b
  4. Chestionare auto https://www.scoalarutiera.ro/chestionare-drpciv-categoria-b
    Trecând prin acești pași vei avea cele mai mari șanse de succes

Cei care doresc să obțina permisul de condcuere pentru categoria A vor avea 19 chestionare cu câte 20 de întrebări. Deci în total 380 de întrebări. Pentru categoria C sunt 580 de întrebări structurate în 20 de chestionare.

Pentru categoria D sunt 368 e întrebări și 18 chestionare >> https://www.scoalarutiera.ro/chestionare-drpciv-categoria-d

Puteți să treceți și printr-un curs de ajutor https://www.scoalarutiera.ro/curs-legislatie/curs-de-prim-ajutor. Acesta vă va fi util oricând în viață. Nu se știe niciodată. Oricum, în fiecare chestionar generat automat la DRPCIV vor fi și întrebări de prim ajutor.

Nu trebuie să uităm și faptul că vor cădea întrebări de mecanică auto la examenul oficial și chair în viața de zi cu zi ca șofer este bine să ai aceste noțiuni de mecanică https://www.scoalarutiera.ro/curs-legislatie/notiuni-de-mecanica-auto

Școala Rutiera înregistrare

Pentru confortul dvs este indicat să va faceți un cont pe site https://www.scoalarutiera.ro/customer/register. Crearea unui cont este gratuit. Acolo veți avea parcursul dvs din cursul de legislație, mediul de învățare și nu în ultimul rând chestionarele auto. Veți știi care chestionare nu le-ați promovat și care sunt promovate.
Dacă veți trece prin toți acești pași veti avea cele mai mari șanse să promovați examenul teoretic (sala).

Ce aș mai vrea să văd pe Școala Rutieră în viitor?

Întrucât există mulți oameni core doresc să obțină permisul entru alte categorii decât B, mi-aș dori să apară și un mediu de învățare explicat audio-video pentru categoria A, C, D și E. Ar fi foarte bine. Dar probabil că în viitor. Până atunci rămânem doar cu informațiile text.

Școala Rutieră păreri

Școala Rutieră este locul unde ai tot. Poți să înveți legislația rutieră, indicatoare rutiere și să rezolvi chestionarele. Partea interesantă o reprezintă videoclipurile (explicațiile audio-video) ale multor întrebări. Practic dacă ai dat un răspuns greșit vezi unde și de ce ai greșit și care era răspunsul corect. În acest mod vei asimila mai bine cunoștiințele și îți va fi mult mai ușor. O mulțime de instructori auto și profesori de legislație recomanda școala rutieră.

Școala Rutieră traseu

Pentru examenul de traseu (proba practică), fișa de examinare cu punctele de penalizare o găsiți aici https://www.scoalarutiera.ro/pregatire-pentru-traseu-categoria-b/puncte-de-penalizare-traseu-categoria-b.html precum și alte știri ce țin de examenul practic (traseul).

De asemenea, cine este dorește să devină instructor auto pentru prima dată sau profesor de legislație ori doresc să își reînoiască atestatul pot învăța și rezolva chestionare pe https://www.arr-atestate.ro/

În speranța că acest articol va fost util, dați un share și un like

Mult succes!

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment