Zenbook 17 Fold OLED (UX9702): viitorul laptopurilor a fost dezvăluit

Dă şi tu share articolului

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) de la ASUS revoluționează ceea ce credeai că poate face un laptop. Este primul laptop care utilizează un ecran tactil nou de 17,3 inchi și un panou care se poate plia într-un laptop cu diagonala de 12,4 inchi, ceea ce îl face mai ușor de transportat fără a sacrifica nivelul de productivitate asociat unui laptop cu ecran de 17 inchi.

Excepționalul laptop Zenbook 17 Fold OLED (UX9702), un dispozitiv care se distinge prin versatilitate, creativitate și, poate cel mai important, ingeniozitate, întruchipează reputația de lungă durată a ASUS în materie de inovație.
Ecranul pliabil de 17,3 inchi, care are o rezoluție ridicată de 2560 x 1980 pixeli și un raport de aspect 4:3 pentru mai mult spațiu vertical, este cel care conferă aceste caracteristici. De asemenea, acesta are capacitatea specială de a fi pliat la mijloc pentru a forma două ecrane separate, cu un raport de aspect 3:2 și o rezoluție de 1920 x 1280 pixeli, dar sudate fără cusur și fără margini vizibile.

Un ecran care oferă nenumărate oportunități
Tastatura Bluetooth detașabilă ASUS ErgoSense cu taste de dimensiuni normale și cursă ergonomică de 1,4 mm este un nou tip de laptop care oferă o versatilitate excepțională și poate fi utilizat într-o varietate de moduri diferite pentru a completa metodele de lucru existente.

Laptopul Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) poate fi adaptat rapid la orice situație și, în funcție de sarcinile pe care le aveți de îndeplinit, poate fi utilizat în nenumărate moduri: ca un laptop obișnuit, cu tastatură fizică sau, de ce nu, cu tastatură virtuală; ca sistem desktop; pe birou; ca tabletă sau eReader digital pentru momentele în care vă relaxați pe canapea; sau cu ecranul deschis la 180 de grade pentru vizualizare multimedia sau pentru fluxuri de lucru care beneficiază de mai mult spațiu.
Opțiunile sunt, în esență, nelimitate.
Cu software-ul ScreenXpert, reconfigurarea, reorganizarea și reordonarea aplicațiilor pe ecran pe măsură ce schimbați modul de lucru este simplă și rapidă.

ASUS a utilizat un ecran NanoEdge uimitor, cu margini minuscule și un raport ecran/corp de 87%, în loc să folosească doar un panou pliabil.
Tehnologia OLED (diode organice emițătoare de lumină) este avantajoasă și oferă toate avantajele unui ecran ASUS OLED.
Culorile HDR de înaltă rezoluție, hiperrealiste, calibrarea PANTONE a panoului instalată din fabrică, o experiență de vizionare la nivel cinematografic, posibilă datorită tehnologiei Dolby Vision, și reducerea emisiilor nocive de lumină albastră care protejează ochii și perturbă somnul sunt câteva dintre aceste caracteristici.

Cele 1,07 miliarde de culori afișate, contrastul aproape infinit măsurat la 1.000.000:1, luminozitatea maximă de 500 nits care face conținutul vizibil chiar și în condiții de iluminare ambientală puternică și imaginile fluide și în mișcare care vin cu un timp de răspuns de 0,2 milisecunde, toate acestea vă vor surprinde plăcut atunci când deschideți ecranul pliabil pentru prima dată.

Vă prezentăm Zenbook 17 Fold OLED (UX9702), un laptop care împinge limitele posibilului.

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) deschide o nouă eră în evoluția laptopurilor, dar face acest lucru în mod elegant, sofisticat și cu materiale de înaltă calitate, așa cum este evident atunci când observi noua monogramă ASUS care reflectă subtil lumina pe suprafața de sticlă albastru închis.

Construcția șasiului este șocant de subțire, măsurând doar 0,87 cm grosime în modul cu ecranul deschis la 180 de grade, și este alcătuit din componente robuste bazate pe un aliaj de magneziu rezistent și ușor, care este finisat în culoarea Tech Black.
Suportul ergonomic din piele artificială de culoare verde închis ascunde parțial capacul ecranului.
Balama care închide și deschide panoul OLED este partea mecanică pentru care s-a acordat cea mai mare atenție.
Datorită testelor cuprinzătoare efectuate într-o serie de condiții, aceasta vine acum cu o garanție de cel puțin 30.000 de cicluri complete, ceea ce este suficient pentru mai mulți ani de utilizare tipică a laptopului.

Spațiul de lucru mărit oferit de un laptop de 17 inchi, ceea ce era imposibil până acum, este acum accesibil într-un laptop ultraportabil care cântărește doar 1,5 kg fără tastatură și 1,8 kg cu tastatura ErgoSense care îl însoțește.
Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) poate fi transportat discret în husa elegantă care este furnizată în pachet, deoarece nu este mai mare, atunci când este închis, decât o foaie de hârtie A4.

Mai mult decât un simplu laptop pliabil, Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) este echipat cu cele mai moderne componente pentru a răspunde cerințelor consumatorilor mobili.
O baterie mare de 75 Wh cu încărcare prin USB-C pentru o autonomie medie de 9,5 ore, procesoare Intel din generația a 12-a până la un puternic model Core i7, cip grafic integrat Iris Xe, comunicare rapidă prin intermediul porturilor Thunderbolt 4 capabile de până la 40 Gbps și WiFi 6E.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment