XBOX devine mai eficient pentru părinți, dar și mai util pentru cei care sunt interesați de reduceri

Dă şi tu share articolului

Microsoft Xbox este una dintre cele mai populare console la nivel mondial printre gamer aceasta continuă să fie actualizată constant pentru AO face și mai importantă dar și relevantă în piață.

Cu siguranță mulți ați auzit de un update de firmware la un gadget sau la un dispozitiv și asta este foarte bine pentru că în acest mod se îmbunătățește Performanța acestuia,

Există actualizări care îți fac viața mai ușoară și sunt foarte discrete. cea de a doua categorie face parte actualizarea din luna octombrie în dedicată posesorilor de console Xbox.

Noul firmware pentru Xbox anunțat va veni cu numeroase îmbunătățiri pentru două categorii de utilizatori părinți și cei care sunt interesați de cumpărarea unei console la reducere.

In ce consta noul firmware?

Noul firmware te va ajuta să stabilești limite când aplicație Sau joc prin intermediul mecanismului de control parental specific console Deci părinții au întotdeauna posibilitatea de komlosi această setare restricționat durata sesiunilor de gaming pentru copii dar și limitarea utilizarea întregii console a unui singur joc.

Deci de acum înainte nu va mai trebui să îți faci griji pentru că poți seta consola să poată să doar 30 de minute joc și o oră două sau trei la alt joc asta depinzând de dorinta fiecarui p arinte.

De asemenea dacă ai un pentru copii în casă restricțiile care se vor regăsi pe consola Xbox pot fi cumulate cu activitatea de pe calculatorul care rulează sistemul de operare Windows astfel că aceștia nu pot folosi nici calculatorul.

Xbox posibilitatea să pui un Wish list de dorințe cu acest nou firmware când unul din jocurile este la reducere vei fi notificat ca să nu ratez ofertă respectiva. deci poți adăuga în lista respectivă și să aștepți ofertă fără să accesezi în fiecare zi Xbox taur și să verifici prețul șocurilor manual. Tot noul firmware vine si cu update vine cu o serie de îmbunătățiri pe partea de captură a sesiunilor de gaming.  Deci dacă vrei să filmezi în jocuri poți accesa Mixer din dashboard și poți preveni registrare automată a capturilor din anumite jocuri.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment