SKODA a lansat recent o nouă mașină pe piața din România. Kamiq pornește de la 15.000 de euro

Dă şi tu share articolului

SKODA Kamiq a apărut in 2019 și este cel mai nou SUV din gama companie chiar mașina va ajunge și pe piață din România.

Cei de la Skoda au anunțat faptul că Skoda Kamiq este al treilea model din gama sa de destinată pieței europene și o dată cu lansarea acestei mașini SKODA intră în premieră în segmentul SUV-urileor urbane.

O să scriu un review detaliat despre această mașină in cateva zile.

Ca design, noua mașină arată impresionant fratele lui Kodiaq și karoq dar totuși SKODA Kamiq  este mai compactă decât și are elemente care o disting de general te mașini sunt în principal farurile divizate dar și capota motorului.

SKODA propune două motoare pe benzină și unul diesel.

Cel mai ieftin Skoda Kamiq vine cu un motor 1.0 TSI 95 CP la un pret de 14.791 de euro cu TVA.

Versiunea diesel cu motor 1.6 TDI 115 CP ajune la prețul de 20.009 de euro.

Specificatii Skoda Kamiq

De ce se numeste kamiq de unde provine acest nume?

Reprezentanții producator ceh explicați faptul că acest nume provine din limba inuiți lor care locuiesc în partea de nord a Canadei și a Groenlandei și se referă la ceva ce se potrivește perfect în orice situație  a explicat Alain Favey, board Member for Sales and Marketing Skoda.

SKODA kamiq dispune de o multitudine de funcționalități dar care vor fi explicate pe larg intr-un review.

Fiind o mașină de oraș tehnologia de la bordul său îți vine mereu în ajutor fică doresc să parchezi mașina 2 putea liniștit pentru că sistemul Parking Spaces te va sfătui unde să găsești un loc liber de  iar Park Assist Îți va parca mașina. Când vei conduce pe autostradă sistemul Adaptive Cruise Control îl poți activa .

De asemenea prin intermediul SKODA connect vei putea controla mașina de la distanță poți vedea Cât combustibil mai ai și multe altele.

pe SKODA comic vei găsi un portbagaj mai mult decât generos de 400 de L dar această capacitate poate fi extinsă la 1.395 l odată ce vei rabata bancheta din spate.

Da si tu un like si un share articolului

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment