Windows 11 te va mai enerva o perioadă cu update-urile: cât de utile sunt, de fapt

Dă şi tu share articolului

Puteți verifica ce programe rulează pe un computer folosind managerul de activități, pe care Microsoft tocmai l-a actualizat cu încă o actualizare care părea mult așteptată în ultima versiune Windows 11 22H2.

Practic, dacă v-ați săturat să tot auziți despre evoluții, să știți că circul nu s-a terminat și că este puțin probabil să se termine curând.

Actualizarea majoră a Windows 11 din acest an a adăugat un nou Task Manager, cu un aspect ceva mai contemporan (am îndrăzni chiar să-l numim “futurist”) care se potrivește cu alte aplicații Windows 11, un mod întunecat opțional și un “mod de eficiență” pentru limitarea proceselor din fundal.

Windows 11 îți trimite update-urile în tranșe, ca nu cumva să existe vreo zi în care să te plictisești de la atâta monotonie
Atât Build 22621.891, cât și Build 22623.891 din Windows 11 Insider Preview au fost lansate de Microsoft pentru testerii Windows Insider pe canalul Beta. Prima actualizare conține numeroase modificări la Task Manager.

Caseta de căutare pentru filtrarea sarcinilor a fost în sfârșit adăugată de Microsoft, în primul rând.

Întreprinderea a scris pe blogul său: “Fie numele editorului, fie PID, fie numele binar pot fi folosite pentru a filtra.
Algoritmul de filtrare compară fiecare potrivire posibilă cu cuvântul cheie din context și le afișează pe pagina curentă”.

Atunci când discutăm despre administratorii de sarcini de pe alte platforme, cum ar fi Activity Monitor de pe macOS, bara de căutare este o caracteristică frecventă, prin urmare, decizia Microsoft este încurajatoare.
Pentru a evita împovărarea PC-urilor cu Windows 11, poate că nu ar strica dacă toate aceste actualizări ar fi făcute deodată în viitor.

Managerul de activități poate fi acum ajustat la lumină sau întuneric, în loc să urmeze tema implicită, datorită modificărilor aduse suportului pentru teme.
De asemenea, temele sunt acum încorporate și în dialogurile din aplicații, cum ar fi pop-up-urile care apar în timpul modificării coloanelor.

Deși nu se cunoaște încă data exactă la care aceste modificări vor fi puse la dispoziția tuturor utilizatorilor de Windows 11, este evident că ele vor apărea atunci când veți avea mult de lucru.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment