Cea mai bună alternativă la WhatsApp ajunge mai aproape de Instagram: schimbarea interesantă din Signal

Dă şi tu share articolului

Cele mai bune și mai utilizate alternative la WhatsApp sunt Signal și Telegram, dar cel puțin prima pare să încerce să concureze cu Instagram, una dintre cele mai utilizate rețele sociale.

Dacă ați mai folosit Signal, știți cât de bine gestionează aplicația conversațiile care implică schimbul de fișiere și documente multimedia.
Însă dezvoltatorii programului au ales să îmbunătățească și mai mult ceea ce poate face Signal, iar pentru a face acest lucru au apelat la funcția Stories a Instagram.
Această secțiune este acum accesibilă tuturor celor care au instalat cea mai recentă versiune a programului, după o perioadă îndelungată de testare beta.

Stories pe Signal, nu doar în WhatsApp sau Instagram

După cum puteți vedea în capturile de ecran de mai sus, Signal are o secțiune specifică în partea de jos a paginii pentru funcția Stories.
Apropo, dacă nu o ștergeți personal mai întâi, orice fotografie pe care o puneți acolo va dispărea după 24 de ore, așa cum vă puteți imagina.

Dezvoltatorii Signal au ținut să precizeze că acest conținut este criptat de la un capăt la altul și va fi vizibil doar pentru persoanele cu care alegeți să îl partajați, chiar dacă funcționalitatea Stories este mai mult sau mai puțin evidentă.

Lista poate conține atât persoane care utilizează Signal și care se află în agenda dvs., cât și persoane cu care ați vorbit doar prin intermediul aplicației sau persoane care v-au cerut permisiunea de a comunica virtual, iar dvs. le-ați acordat-o, chiar dacă nu sunt persoane din agenda dvs. de adrese.
În cele din urmă, s-ar putea să vă decideți să împărtășiți o poveste cu un grup din care faceți parte, dar este important să rețineți că, în acest caz, toți membrii grupului vor putea vedea ceea ce ați postat, indiferent dacă ați interacționat vreodată înainte.

Dacă această funcție va fi sau nu un succes pentru Signal depinde, în cele din urmă, de faptul dacă utilizatorii vor continua sau nu să treacă la Facebook, Instagram sau TikTok pentru astfel de conținut trecător.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment