WhatsApp devine semnificativ mai util, peste noapte: ce poți să faci acum și înainte era imposibil

Dă şi tu share articolului

Actualizările constante, ajustările funcționale și o serie de caracteristici suplimentare care vă ușurează viața într-o varietate de situații oferă WhatsApp un avantaj față de concurență.
În plus, vă avantajează indiferent de platforma pe care o folosiți.

Cea mai recentă versiune beta WhatsApp pentru desktop reușește să aducă funcționalitatea utilizatorului și mai aproape de cea mobilă.
De ceva timp deja se fac pași mici în această direcție, dar de data aceasta, ei se concentrează pe partea de apelare audio, o caracteristică pe care dezvoltatorii versiunii web/desktop s-ar putea să nu o fi considerat deosebit de importantă.

Ce se schimbă în WhatsApp pentru web și desktop
Există acum o secțiune separată pentru istoricul apelurilor audio în cea mai recentă versiune beta a WhatsApp pentru desktopuri Windows.


În ciuda faptului că laptopurile au de mult timp posibilitatea de a efectua și de a primi apeluri telefonice, nu a existat niciodată o modalitate de a începe rapid noi apeluri cu aceleași persoane, uitându-vă la cele mai recente apeluri ale acestora.
Persoana cu care vorbeai era invizibilă pentru tine.

După cum puteți vedea în captura de ecran de mai sus, un buton dedicat din partea dreaptă a ecranului ascunde secțiunea intitulată amenințător WhatsApp Calls.
Alte versiuni ale aplicației nu aveau nimic asemănător cu acea secțiune.
Acum, pe lângă istoricul apelurilor, aceasta integrează butoane dedicate pentru Setări și profilul utilizatorului în partea stângă jos.

În orice caz, WhatsApp beta 2.2246.4.0 este versiunea care vă oferă acces la istoricul apelurilor.
Din păcate, convorbirile nu par să fie sincronizate în timp real între laptopurile sau mobilele care folosesc același cont, cel puțin nu în acest moment.
Acest defect va fi probabil remediat prin includerea acelorași opțiuni în versiunea finală a WhatsApp, pe care toți utilizatorii o vor putea descărca și utiliza.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment