WhatsApp schimbă regulilele jocului, din nou: funcția care îți face viața mai ușoară fără să te aștepți

Dă şi tu share articolului

Dacă ați folosit WhatsApp până acum, probabil știți că creatorii aplicației au făcut o practică din actualizarea frecventă a programului de mesagerie cu peste 2 miliarde de utilizatori.
Cu toate acestea, nu ați fi anticipat o modificare precum cea care tocmai a intrat în vigoare.

În urmă cu câteva săptămâni, au apărut online detalii despre o actualizare WhatsApp care ar fi simplificat trimiterea de mesaje către tine însuți.
Puteți lua notițe sau crea liste cu ajutorul funcției denumită sugestiv “Message Yourself”, care vă ajută să vă amintiți lucruri. Aceste notițe sau liste sunt actualizate automat în cloud și sunt accesibile de pe orice dispozitiv care folosește același cont WhatsApp.
De exemplu, dacă vă trimiteți un mesaj pe telefon, acesta va apărea instantaneu pe WhatsApp pe laptop.

Meta a confirmat schimbarea din WhatsApp
Acesta a fost confirmat de un reprezentant Meta pentru TechCrunch, după o perioadă de speculații privind această alegere.
În cazul în care vă interesează, angajații WABetaInfo au fost primii care au observat acest lucru când era încă în versiune beta. Începând de acum, utilizatorii de iOS și Android din întreaga lume încep să observe opțiunea.
Având în vedere numărul mare de persoane care folosesc WhatsApp la nivel mondial, este de așteptat ca procesul de propagare să dureze câteva săptămâni, presupunând că aveți instalată cea mai recentă versiune a programului.

Atunci când creați un mesaj nou, numele și/sau numărul de telefon ar trebui să apară primul în lista de contacte sugerate, dacă doriți să folosiți această opțiune și vă este accesibilă.
Pentru a începe un mesaj, dați pur și simplu clic pe acesta și începeți o conversație așa cum ați face-o în mod normal.
Cu toate acestea, primele câteva mesaje, Atunci când faceți clic pe el, puteți începe un chat prin tastarea de mesaje.
După primele câteva mesaje, veți putea “fixa” conversația în partea de sus a ferestrei de chat WhatsApp, ceea ce va face ca oamenii să vă descopere mai simplu prin intermediul opțiunii Pin.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment