Se pune cenzură pe big tech: legea care va schimba radical regulile pentru giganții Facebook sau TikTok

Dă şi tu share articolului

Pentru a controla operațiunile întreprinderilor tehnologice multinaționale, se propun în prezent noi reforme legislative.

De data aceasta, oficialii britanici au luat inițiativa după ce au luat în considerare posibilitatea de a amenda companiile de internet care nu șterg conținutul care îndeamnă oamenii să se rănească.
Creatorii acestei noi reguli care va modifica fundamental totul în marea tehnologie susțin că totul este în beneficiul utilizatorilor.

Este esențial să ne amintim că schimbările legislative care afectează big tech vor crește în frecvență și importanță, pur și simplu pentru că tehnologia devine un aspect din ce în ce mai important al vieții noastre de zi cu zi, fie că lucrăm, ne relaxăm sau comunicăm.

Totul se învârte acum în jurul tehnologiei, așa că, pentru siguranța tuturor, avem nevoie de o legislație cât mai clară și mai cuprinzătoare și care să fie actualizată pentru a reflecta toate progresele tehnologice recente.

Au pus tunurile pe big tech, ce va fi șters imediat de pe toate platformele online din lume
Cu toate acestea, britanicii vizează titanii tehnologiei.
Amendamentul pe care l-am menționat mai sus va trece în curând de la stadiul de discuție și propunere la cel de lege, potrivit guvernului britanic.

Spațiul cibernetic va fi curățat de comportamente abuzive și distructive pentru utilizatori, astfel încât spectatorii să nu fie expuși la nimic care le-ar putea fi dăunător.

” ”Firmele care operează rețele de socializare nu mai pot rămâne tăcute … și se vor confrunta cu amenzi dacă permit ca acest comportament abuziv și distructiv să continue pe platformele lor, în conformitate cu legile noastre”, a spus secretarul pentru sectorul digital, Michelle Donelan.”

În esență, odată ce această idee va fi pusă în aplicare, marile companii de internet vor fi obligate să elimine și să restricționeze accesul utilizatorilor la conținutul care încurajează intenționat oamenii să se sinucidă.
De exemplu, postările sau fotografiile care promovează sinuciderea nu vor fi permise.

Pentru a menține riscurile de expunere la acest mediu virtual la un nivel cât mai scăzut posibil, anumiți utilizatori sunt susceptibili de a fi influențați, în special atunci când sunt tineri.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment