Vulnerabilitatea din Google Chrome care îţi poate bloca PC-ul – Sfaturi

Dă şi tu share articolului

Acum câteva zile am scris un articol despre Google Chrome despre cum faci ca browser Google Chrome să fie mai rapid fără să le instalezi.
astăzi discutăm despre o vulnerabilitate care apare în Google Chrome practic o problemă destul de serioasă care îți poate bloca PC-ul complet din cauza utilizării intense a resurselor.

Google Chrome este cunoscut pentru faptul că folosește multe resurse ale calculatorului tău Dacă vei ajunge să deschizi câteva taburi în plus dar în prezent situația stă mult mai bine față de trecut pentru că inginerii de la Google bunătăți că acest browser optimizându-l din versiune în versiune a astfel că în prezent consumă mai puțină memorie RAM ca în anii precedenți.


această vulnerabilitate apărut în Google Chrome îți se folosește Pc-ul la maxim, mai precis 100% din resursele calculatorului și se pe un cod JavaScript acesta creând O buclă astfel că îți este imposibil să închizi tabloul respectiv iar unica modalitate este aceea să închizi de tot Chrome din task manager sau să dai un restart la PC.
Dar odată ce ai închis Google Chrome din task manager și îl vei reporni vei fii întrebat dacă dorești ca atacurile să fie deschise restaurând sesiunea anterioară.


tot ce trebuie să faceți trebuie să nu dai restore session şi să ştergi tot istoricul Everything şi cache-ul și să nu mai accesezi acel link şi îți apare o căsuță de dialog care îți spune că ”support.Windows.com” a detectat că PC-ul tău e infectat cu un virus, iar că asta ar putea compromite parolele, istoricul browserului, informațiile despre carduri și alte date. Așa că dacă închizi această căsuță tot degeaba vreau să vă accesat constant adresa respectivă și hardiscul tău va fi suprasolicitat la maxim.


câteva sfaturi pentru a fi protejat atunci când navighez pe internet.
cum am spus și în cursul acestui articol tot să faci este să închis browser ordinea task manager și să șterg toată istoria şi cache-ul şi nu mai da restore la sesiunea anterioară. nu intra pe saituri dubioase și informează despre acel site care vrei să intri înainte.
Accesează frecvent secţiunea About din Google Chrome pentru a actualiza browserul.


folosește un antivirus cu protecție web. majoritatea companiilor de Antivirus oferă Suite Antivirus ce multe funcții printre care funcția de protejare Web sau Anti Phishing. în mediul online trebuie să fii mereu protejat împotriva amenințărilor din mediul online.
cam acestea ar fi sfaturile privire la Protecția dumneavoastră și siguranța dumneavoastră online depinde foarte mult de modul în care știți să folosiți internetul, navigatul şi ce metode de protecţie utilizaţi.

Cu toate astea, Google Chrome rămâne cel mai popular browser internet din lume conform statiscilor oferite Browser Market Share în 2018 și are un procent de 61.77% la nivel mondial.


Daţi şi voi un share articolului pe butoanele de jos

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment