Vrei să iei sala din prima? Află cum să faci

Dă şi tu share articolului

Foarte mulți dintre doritorii de permis de conducere își fac mari probleme atunci când se apropie momentul examenului. Este de înțeles având în vedere că tensiunea și stresul își spun cuvântul. Sunt convins că pe mulți examenul teoretic (sala) îi sperie având în vedere că sunt 1170 de întrebări unele cu grad de dificultate mare și timpul alocat rezolvării unui chestionar este de 30 de minute.

Ei bine, sala se poate lua din prima fără prea mare efort. Nimic nu e imposibil atâta timp cât dorești cu adevărat să înveți și dai totul. Trebuie să rețineți că perseverența este mama succesului. Nu poți să ai o reușită fără să înveți. Ei bine, problema se pune de unde învățăm să luăm sala din prima?

Pe internet există o sumedie de site-uri care oferă posibilitatea învățării pentru examenul teoretic. Unele percep o sumă de bani altele nu. Dar cert este că nu ai garanția că toate acele întrebări sunt corecte. Au fost mutle cazuri în care întrebările erau greșite unele.

Un site foarte bun pentru a învăța pentru examenul teoretic este https://www.scoalarutiera.ro . Acum ceva vreme v-am mai prezentat acest website într-un alt articol care îl puteți găsi aici.

Pentru cei care doresc să învețe și să rezolve chestionarele pe dispozitivele mobile pot descărca aplicația Școala Rutieră de aici . Aplicația este optimizată pentru smartphone-uri.

De ce Școala Rutieră și nu alte site-uri?

Prin simplul fapt că Școala Rutieră este unul sau poate singurul website unde înveți gratuit și întrebările sunt aceleași ca la sala. Umăriți acest video https://www.youtube.com/watch?v=NZ9kATXNsEg Puteți să intrați să vă convingeți.

De asemenea vă recomand să citiți și comentariile altor oameni care au susținut examenul teoretic și au luat sala cu brio.

Pe Școala Rutieră vă puteți face un cont gratuit pentru a vedea parcursul dvs în cursul de legislație, chestionarele auto și bineîțeles vedeți întrebările unde ați greșit și de ce ați greșit. Din acest motiv există posibilitatea de crearea unui cont.

Pe Școala Rutieră ai acces gratuit, găsești toate întrebările corecte care le vei avea la examenul teoretic (sala) la DRPCIV. Pentru categoria B sunt 1170 de întrebări structurate în 45 de chestionare. Așadar nu mai trebuie să căutați pe internet tot felul de alte site-uri unde puteți rezolva chestionare fără a avea vreo garanție.

Pe Școala Rutieră puteți să învățați și pentru alte categorii altele decât categoria B, cum ar fi A, C, D, E.
Școala Rutieră Categoria B

Care sunt pașii pentru a avea cele mai mari șanse de reușită la examenul teoretic?

Un prim pas ar fi parcurgerea cursului de legislație. Acesta este explicat audio/video și este ușor de înțeles și asimilat.

 1. Cursul de legislație https://www.scoalarutiera.ro/curs-legislatie
  Apoi trebuie învățate indicatoarele și marcajele
 2. Secțiunea indicatoare și marcaje https://www.scoalarutiera.ro/indicatoare-si-marcaje
  Trebuie parcurs și mediul de învățare. Aici regăsițti toate întrebările (cele mai mutle dintre ele au explicații audio/video interactive 3d).
 3. Mediul de învățare Școala Rutieră https://www.scoalarutiera.ro/intrebari-posibile-drpciv-categoria-b
  Categoria B
  Mai apoi nu vă rămâne decât să vă testați cunoștiințele dobândite în rezolvarea chestionarelor auto
 4. Chestionare auto https://www.scoalarutiera.ro/chestionare-drpciv-categoria-b
  Trecând prin acești pași vei avea cele mai mari șanse de succes

Școala Rutieră este locul unde înveți și ai succes. Poți învăța legislația rutieră, indicatoare rutiere și să rezolvi chestionarele. Partea interesantă o reprezintă videoclipurile (explicațiile audio-video) ale multor întrebări. Practic dacă ai dat un răspuns greșit vezi unde și de ce ai greșit și care era răspunsul corect. În acest mod vei asimila mai bine cunoștiințele și îți va fi mult mai ușor. Nu uitați că repetarea și perseverența sunt mama învățăturii. O mulțime de instructori auto și profesori de legislație recomanda cu căldură școala rutieră. Același lucru îl voi face și eu.

Vă doresc mult succes!

În speranța că acest articol va fost de ajutor. Dați un share și un like pe butoanele de mai jos.
Vă mulțumesc. Vă aștept pe rubrica de comentarii.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment