Vom avea turism spaţial, dar la preţuri de ordinul milioanelor de dolari

Dă şi tu share articolului

Călătoriile în spațiu cosmic nu mai sunt de mult o temă de domeniul SF ci au devenit realitate.

Este adevărat nu sunt accesibile pentru toată lumea dar în aceste vremuri au devenit o realitat

Compania Orion Span împreună cu Virgin Galactic și Axiom space acum ar putea merge în spațiu în hotelurile lor.Bineînţeles că o călătorie în spațiu Nu este deloc simplă trebuie să fie supus unor teste destul de importante ca să nu mai vorbim de banii pe care trebuie să le plătești pentru a avea această experiență unică. Ca tot vorbeam de teste, este dificil să te acomodezi cu noile legi ale Universului vedea cum este să pășești fără gravitație și Totodată ei vor putea vedea Terra de la zeci de mii de km. Oamenii vor putea vedea pe zi nu mai puțin de 16 răsărituri și apusuri ale soarelui. Așadar vom fi martorii unui eveniment unic care va schimba lumea. Pentru prima oară în istoria omeniri orice om este eligibil pentru a participa călătorie în spațiu cosmic. Dacă în trecut numai astronauţii ce sunt persoane avizate se puteau bucura de această experiență deosebită acum se pot bucura oamenii de rând.Oamenii vor putea să posteze direct din spațiul cosmic prin intermediul internetului de mare viteză poze pe Facebook, Instagram, Snapchat sau alte reţele sociale.Călătoria accesibilă oamenilor obișnuiți dar care se adresează oamenilor bogați.

Sa vedem în continuare care sunt prețurile pentru un sejur de 12 zile?
Ca tot am ajuns la capitolul prețuri. E bine prețul pentru un sejur de 12 zile este de aproximativ 9,5 milioane de dolari.
Un astronaut NASA firma în anul 2016 că în aproximativ un deceniu zborurile ar putea să coste între 10.000 și 15.000 de dolari
Și patronul tesla Elon Musk vorbea despre călătoriile în spațiu el avea în vedere colonizarea planetei Marte.

După cum vă spuneam și la începutul acestui articol orice călătorie în spațiu nu este simplă. Nu se compară cu o călătorie oriunde în lumea aceasta.
Antrenamentul depus va dura doi ani de zile in ciuda faptului ca Orion Space spunea ca va putea face ca amtrenamentup sa sureze 3 luni.

Frank Bunger ofiţer şef executiv şi fondator Orion Span afirma faptul
că scopul lor este ca turismul spaţial ar putea fi accesibil pentru
toată lumea. Dar până atunci va mai fi mult de aşteptat.
Este clar că nu există un interes major în această direcţie din moment ce foarte puţini oameni pe această planetă îşi pot permite teoretic o călătorie în spaţiu. Dacă nu există cerere mare de ce ar exista şi ofertă? De ce s-ar investi bani pentru a putea facilita călătoriile făcându-le accesibile la preţuri imbatabile.
Concluzii
Este adevărat Călătoriile sunt accesibile tuturor oamenilor dar costurile vor fi foarte mari. Un om foarte bogat în va putea să beneficieze de această experiență de 12 zile.
Ce este interesant este faptul că a trebui să treacă mai bine de 60 de ani ca turismul spațial să își intră în drepturi. Dar niciodată nu este prea târziu.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment