Experimente secrete făcute de Elon Musk. Implanturi testate ce permit citirea gândurilor

Dă şi tu share articolului

O scrisoare de la compania Neuralink (deţinută de Elon Musk), ne sugerează existenţa unui experiment controversat.

 Citirea gândurilor oamenilor a fost mereu un subiect extrem de important şi fancitant ce a reprezentat mereu o preocupare pentru marile puteri,. Dar oare se va ajunge la asta în viitor?

 Multe instute de cercetare şi-au concentrat atenţia în această direcţie privind citirea gândurilor chiar imediat după încheielrea celui de-al doilea război mondial. Citirea gândurilor este oficial posibilă. Iată că din nou se încarcă asta. Elon Musk vrea ca oamenii să aibă o putere mult mai mare în viitorii zeci de ani.

Ce este scris în document-ul companiei Neuralink?

 Informațiile din document ne relatează faptul că ar exista în plină dezvolzare unui experiment controversat. Este vorba de o interfaţă creier-computer. Prin acest creier- computer oamenii ar putea avea abilităţi mentale SF. Este comparabilă cu cele ale inteligenței artificiale.
 Neuralink este un start-up fondat în anul 2016 şi are ca scop ,,cercetarea în domeniul medical”. Compania se finanțează de la finanțatorul său propriu.
Nimeni nu ştie ce anume implică aceste experimente. Se vehiculează că deja ar fi testate pe cobai. În scrisoare sunt prezentate planurile pentru realizarea unui săli de operaţie de dimensiuni mici precum şi o salî ce va găzdăui cobaii. Informaţia a apărut în Daily Mail.
Documentul a fost redactat de un angajat al companiei Neurallink, Jatred Birchall. Momentan oficialii del a Neuralink nu au făcut declaraţii cu privire la acest subiect.
În trecut s-a cerut aprobare pentru folosirea animalelor de laborator pentru teste în special şobolani şi cobai. S-a permis folosirea acestor animale în scopuri de teste la sediul din San Francisco.
Partea interesantă este că activitatea companiei Neuralink nu se cunoaște prea bine. Tot ce se cunoaşte până în prezent este că angajații companiei Neuralink lucrează la realizarea conexiunii dintre un creier uman şi computer.
Cum se realiza citirea gândurilor
Citirea gândurilor ar putea fi realizată prin implementarea unor dispozitive foarte mici. Acești mici electrozi ar fi folosiți pentru a încărca și descărca gândurile similar cu un chip de pe computer care descarcă poze filme documente.
Este vorba despre telepatie comunicarea dintre oameni se realiza prin telepatie. Elon Musk este nevoie de această conexiune întrucât oamenii trebuie să concureze de la egal la egal cu roboții deoarece Aceștia sunt din ce în ce mai avansați.
Chiar și așa roboții sunt rodul Muncii cercetătorilor fără munca depusă a cercetătorilor nu se fi reușit la dezvoltarea roboților ce au o inteligență artificială ordinară.
Compania Neuralink prezentă dorește să lanseze produse care vin în sprijinul oamenilor suferind de boli grave cum ar fi paralizie sau alte boli neurologice pot comunica. Elon Musk consideră că tehnologia ar putea fi accesibilă pe scară largă în maxim un deceniu.
Și mă gândesc dacă conexiune sau  telepatie ar exista foarte multe beneficii pentru serviciile secrete în special dar și dezavantaje creând multe conflicte și un haos total. Dar asta vom dezbate într-un articol viitor. Dar până la această cercetare ajungă la bun sfârșit mai să treacă ceva timp poate un deceniu două.

Daţi şi voi un share şi un like postării!

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment