Volkswagen va lansa un SUV electric care va bate orice rival dar va fi un SUV Offroad

Dă şi tu share articolului

Volkswagen vrea să construiască un SUV electric de mari dimensiuni. pare că cei de la Volkswagen doresc construirea unei mașini exclusiv de dar care să folosească puterea motorului electric.

încă de anul trecut a anunțat crearea unei noi game I.D iar aceasta va cuprinde doar autovehicule electrice.
Dar la începutul lui 2019 șeful de par strategie al Volkswagen Michael Jost, a declarat că ne putem aștepta și la un SUV cu performanțe similare actualelor Land Rover Defender sau Jeep Wrangler, doar că va fi unul 100% electric.

Pe mine personal ma surprinde ideea aleasă de Volkswagen în a construi un SUV electric e folosită offroad decât pe carosabil.
În prezent nu există nici un alt producător care să aibă în gama sa o mașină de teren Electrica dar Volkswagen se pare că fie prima companie care va duce Piața vehiculelor electrice.

Dacă acum 10 ani mașinile electrice nu prea existau au apărut diverse modele de mașini electrice iar numărul lor este în continuare pentru o continuă creștere. Dacă Viitorul lumi auto este unul electric Dar pentru asta trebuie să existe și “înlocuitori” și pentru această gamă de automobile.

Din păcate acest SUV electric dezvoltat de către Fox wagon nu va fi de oraș unul care le vei folosi pe teren accidentat prin diverse coclauri. Se vor folosi materiale dure și ieftine însă caroseria va fi una robusta rezistentă la praf și apă.

Viitorul SUV electric al companiei Volkswagen va fi inclusă în gama I.D. Şi va avea două versiuni diferite una de 4.5 m lungime mai mic și cu trei uși versiune de 4.85 m lungime cu 7 locuri și cu 5 uși.

Acest autovehicul de teren din câte am Ar urma să fie construit pe platforma MEB. Până în prezent sunt doar zvonuri nu a fost precizat nimic despre specificații autonomie dar aceste detalii le vom in viitor.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment