Dacia lansează prima mașină electrică pe care poate să şi-o permită oricine

Dă şi tu share articolului

Pe mine personal mă surprinde plăcut această ştire conform căreia Dacia va lansa în sfârșit o mașină electrică la un preț imbatabil.

În prezent există branduri auto ce produc autovehicule full electrice, însă prețurile sunt peste 20.000 de euro, ceea ce nu este un preț deloc accesibil.

Dar dacă Dacia va reuși să ajungă la inima multor oameni cu acestea autovehicule electrice, viitorul companiei va fi unul tot mai promițător.

De câțiva ani încoace mașinile electrice au devenit din ce în ce mai populare pe piețele occidentale dat fiind faptul că nu poluează și au una design frumos.

Marile branduri care produc autovehicule electrice precum Nissan, Mitsubishi, Porsche, BMW sau Audi încep chiar de anul acesta să își diversifice ofertele, pentru că există tot mai mulți potențiai clienți interesați de achiziția unei mașini electrice.

Dacia dorește să profite de oportunitate și va fabrica primele mașini electrice în cel mai scurt timp. Acest anunţ a fost făcut de către președintele pe Europa al Dacia – Jean Christophe Kluger.

Dacia va produce autovehicule electrice ar trebui să facă oferte imbatabile pentru viitorii clienți întrucât branduri precum Nissan Audi care vor fi prima opțiune pentru cei care vor dori o mașină electrică.

Compania Renault de câțiva ani un autovehicul electric Renault Zoe care poate fi achiziționată la un preț dar mare comparativ cu o viitoare mașina Dacia full electrică.

Şi asta sa datorat parteneriatului dintre Renault-Nissan-Mitsubishi. Noua Dacie electrică va împrumuta mult din modelul francez Renault Zoe.

Am să scriu un review despre Renault Zoe care vine .

Dacia electrică la un preţ mic

Cu toții aşteptăm cu nerăbdătoare această Dacia electrică. Poate că Dacia se va strădui să aducă pe piață mașinile electrice cu cel mai mic preț existent la ora actuală pe piaţă.

Dar ideea fabricării unui autovehicul electric nu este destinată neapărat pentru piața auto din România şi mai mult pentru piața auto din vestul Europei. Astfel că vânzările vor creşte semnificativ.

În prezent mașini electrice sunt scumpe. Și dacă ne uităm la branduri precum Tesla preţul este exagerat de peste 50000 de euro. Abia aștept să văd o Dacia eectrica low cost.

Sunt convins că Dacia va face o treabă bună la acest capitol dezvoltând un autovehicul electric low cost la un preț extraordinar.

De ce ţi-ai cumpăra o Dacia electrică?

Pentru că este un brand românesc și va avea un preț de mic comparativ cu celelalte branduri de mașini care sunt zgârcite din punct de vedere al prețului dar compensează la alte capitole.

Dar lăsând la o parte aceasta aspect, achiziționarea unei Dacii electrice cultiva aduce o subvenție de 10.000 de euro din partea Ministerului mediului.

Nu vei polua pentru că emisiile sunt 0 fiind o mașină electrică. Încă nu știm dar există şansa ca mașinile dezvoltate de către Dacia să fie fiabile

Este drept că Dacia va face un pas uriaș către dezvoltarea și construirea autovehiculelor electrice. Dar cu toate acestea Dacia că are multe de învățat în această zonă.

De 10 ani încoace Dacia nu prea mai este o mașină low cost aşa cum era înainte pentru că prețurile nu sunt tocmai mici.

Şi cu siguranță mulți oameni nu își permit să scoată din buzunar 10.000, 15.000 de euro pentru o mașină nouă.

În prezent nu știm data intrării în producție a mașini dar preşedintele Dacia pe Europa Kuger, dar a lăsat de înțeles că va fi lansată prin 2020 sau 2021.

Vom asista cu toții la sarea noului model electric produs de către Dacia și îl vom putea testa în vederea găsirii elementelor PRO şi Contra, dacă merită achiziţionarea unui autoturism electric produs de Dacia.

Dar până atunci trebuie să ne mulțumim cu brandurile străine de produc mașini electrice.

Te-ai vedea conducând o Dacia electrică?

Daţi si voi un share și un like articolului

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment