Ce pregăteşte Apple pentru telefoanele iPhone din acest an

Dă şi tu share articolului

În toamna anului acesta vor exista noi lansări de telefoane iPhone-uri, şi pe internet circulă o mulțime de zvonuri cu privire la informațiile despre viitoarele telefoane.

Conform The Wall Street journal, compania americană Apple pregătește trei telefoane pentru toamna acestui an. Prin urmare va exista un succesor pentru modelul iPhone XR.

iPhone XR va folosi un ecran LCD cu două dispozitive. Acestea vor fi face parte cel mai probabil în seria modelelor din clasa Premium.

Modelul de telefon din noile telefoane iPhone va avea cu siguranță de cel mai mare ecran fiind unde telefon cu sistem de sistem de camere foto triple pe partea din spate.

Noul iPhone este inspirat din modelul mate 20 și a rămas să aibă cele trei camere sport pentru un pătrat din colțul telefonului. Camerele foto ar fi așezate în formă de triunghi pătrat.

Un design neobișnuit mie personal m-a dezgustat. putea fi un design foarte bine gândit.

M-aş fi așteptați ca cei de la Apple să găsească o altă dispunere a foto pe partea din spate astfel încât telefonul să arate bine din toate punctele de vedere.

Din punct de vedere al specificațiilor nu se detalii dar odată ce le vom cunoaște vom scrie un articol separat despre acestea.

Pentru anul 2020 există planuri pentru noile telefoane iPhone care Ar urma să aibă ecrane de tip OLED. dar asta va crește și prețul pentru noile dispozitive.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment