Anul 2019 va fi un an al dezvoltării inteligenţei artificiale (AI)

Dă şi tu share articolului

Ţineți minte robotul Sofia a fost dezvoltat de către compania Hanson Robotics. Acest Robot ne -a dovedit faptul că aproape orice este posibil.

Poţi vorbi chiar de la egal la egal cu un robot ca şi un om. Dar gândiți-vă în viitor cum va evolua inteligenţa artificială AI.

Ei bine inteligență artificială se conturează din ce în ce mai mult trece și anul acesta fie un an al dezvoltării tehnologiei lor bazat pe inteligență artificială.

În 2018 am asistat la evoluția inteligenței artificiale și extinderea către multe zone din viața noastră. Vorbim aici despre aplicații de divertisment la smartphone ori și diferite servicii Ce ne oferă recomandări vizuale în funcție de preferințele.

INteligenţa artificială este utilă pentru combaterea ştirilor false?

În opinia mea este utilă având în vedere că tot mai multe știri false sunt pe rețelele sociale și prin dezvoltarea acest domeniu de cercetare din cadrul informaticii vom putea reduce semnificativ știrile farse care vor fi postate rețele sociale.

Anul acesta vedea mai multe agenții saituri de știri dar și organizații din lume vor începe să dezvolte instrumente bazate pe inteligență artificială entru a evita conținutul fals. Astfel prin solicitarea acestor stiri fake News internetul mai ești liber mai curat vor fi credibile și practice pentru audiență .

Dar de ce este nevoie de AI?

De câțiva ani numărul lorde știri și informații pentru un ring alarmanta frică foarte greu să vii cu operatori uman identifica știrile.

Dar nu numai companiile mare au putut lucra cu tehnologii AI. De admirat uneori corporațiile și-au împărtășit inovațiile utilizatorilor. Dintre acestea amintim, Google cu Google Assistant, E-mail, Translator sau browserul Chrome.

Smartphone-urile sunt capabile să recunoască mimica facială datorită camerelor cu AI. aceste camere cu inteligență artificială ajută la îmbunătățirea imaginilor dar și ea vremea lor cu oferte fiecare utilizator și oferă recomandări bazate în funcție de utilizator în parte.

în viitor Cu siguranță vom asistă împreună la inovarea și la dezvoltarea în continuare a tehnologiilor bazate pe pe AI.

Acestea au ca scop îmbunătățirea vieții noastre ca dar și a celor care lucrează în aceste companii simplificându-le munca.

Inteligența artificială ne va oferi o experiență cât mai plăcută odată ce va fi dezvoltată din ce în ce mai mult.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment