Google anunță că asistentul său digital (Google Assistant) va putea realiza în curând traducerea conversaţiilor în timp real

Dă şi tu share articolului

Google Assistant va integra ceea ce compania americană a denumit “Interpreter Mode”, este practic mod dedicat realizată exclusiv traducere timp real al conversațiilor dintre vorbitorii a doua mai multe limbi diferite.

Să luăm un exemplu. Buna vorbitor de limba engleză vă putea da o comandă vocală “Hey Google, be my Italian interpreter.” Iar Google Assistant va activat funcția încât traducerea Să se realizeze în timp real cu un vorbitor de limbă italiană.

Traducerea realizată prin intermediul vocal va avea loc în ambele direcții. partea bună o reprezintă rapiditatea prin care acest serviciu o realizează.

Google Assistant va putea traduce la doar o secundă după primul interlocutor terminat de vorbit și va face acest lucru după ce va terminat de răspuns cel de al doilea interlocutor.

Pentru vorbitorul de limbă engleză asistent va traduce pe loc italiană în limba engleză iar pentru vorbitori de limba italiană traducerea se va face din engleză în italiană.

Asistentul de la Google a fost integrat recent în aplicația Google Maps și ajutarea utilizatorilor să folosească telefonul în baza comenzilor vocale.

În prezent nu se cunoaște data lansării aceste facilități dar esti cel mai probabil să fie lăsată în vara acestui an.

Google Assistant va suporta 27 de limbi printre care și limba română transfer ca oricine poate să vorbească cu persoane din diferite zone ale lumii în limba dvs nativă și astfel vă veți bucura de întreaga experiență a acestei funcții foarte interesante.

Primele dispozitive care vor integra noul mod de interpretare de la Google Assistant chiar înainte mobile sunt de device-urile inteligente din seria Google Home .

Această funcție veni în ajutorul retailerilor dar si ala corporațiilor care oferă suport al clienților iar traducere în timp real va ajuta angajații companiilor cu clienții din alte țări fără probleme.

Până la lansarea oficială Google Assistant multe hoteluri din Las Vegas.
Asistentul de la Google este disponibil în 80 de țări și funcționează în 30 de limbi

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment