Veste interesantă pentru fanii Apple – Padul de încărcare Wireless a intrat deja în producţie

Dă şi tu share articolului

În sfârșit mult așteptatul gadget prinde contur din ce în ce mai mult. Anul acesta am putea fi martorii lansării unui gadget wireless care te va ajuta să îţi încarci telefoanele Apple.

Padul de încărcare wireless pentru telefoanele iPhone

Conform siteului din Hong Kong ChargerLAB, padul s-ar afla deja în producție este fabricat de către compania Luxshare Precision. Tot această companie produce și cablurile USB type C pentru Apple dar şi Airpad-uri.

Un încărcător wireless îţi vine mereu în ajutor atunci când ai nevoie. Aşa că fie că deţii un telefon iphone 6, sau iphone 7, iphone xs sau orice alt model de telefon Apple te poţi bucura de încărcarea prin wireless

Megatron va prelua o parte din producția acestui chiar dacă informația este corectă airpower ar putea fi lansat în luna martie a acestui an.

Acest pad de încărcare wireless Air Power a fost anunțat şi s-a tot vorbit despre el încă din anul 2017. Dar de atunci și până în prezent nu au mai apărut alte ştiri şi zvonuri cu privire la acest device.

Mai trebuie menționat şi faptul că au apărut și zvonuri conform cărora amânarea ar putea fi lansată întrucât s-ar fi decis anularea acestui proiect.

Alte zvonuri susțin faptul că ar exista și probleme grave cu acest dispozitiv cum ar fi supraîncălzirea lui. Dar bineînțeles că zvonurile rămân zvonuri.

Eu nu sunt un fan Apple, dar ideea este foarte interesantă şi dacă va exista un asemenea gadget pentru încărcarea telefoanelor.

Vom vedea când va fi lansat pad de încărcare wireless pentru Apple. Dacă va fi lansat în luna martie ar fi o veste bună pentru un fan Apple pentru că pot încărca fără probleme telefonul prin tehnologia wireless

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment