Card SD de 1TB de la Lexar. Cât costă noul card SD de 1TB?

Dă şi tu share articolului

Ştim cu toții acel moment când facem fotografii sau filmăm cu telefonul mobil și la un moment dat primim o eroare privind terminarea spațiului de stocare. Şi da, este deranjant. Dar de aceaStă dată putem uita de asta cu noul card SD de 1 TB.

Este drept că majoritatea cardurilor de stocare cumpărate de către clienţi de pe piaţă au o capacitate de 32 sau 64 de GB.

Cu siguranță există și multe persoane care sunt adepții serviciilor de stocare ale lor în Cloud. Fie că sunt utilizatori obișnuiți sau care au o meserie ce implică fotografia sau filmarea le este util.

Doar dacă nu dorești să îți stochezi fișierele pe internet pot opta pentru un card SD foarte interesant cu o capacitate de 1TB cât un HDD.

Anul acesta a fost lansat cardul SD de 1TB. Este un card SD impresionant cu o capacitate de stocare impresionantă. Fără îndoială este cardul SD ideal care şi-l dorește oricine.

Acest card SD te va mulţumi şi nu va fi nevoie de a avea mereu la tine mai multe carduri pe care trebuie să le schimbi atunci când un card se termină în timpul unei zile.

Fără îndoială că acest card SD se adresează exclusiv profesioniștilor care realizează dar și celor care sunt cameramani și realizează materiale video.

Cardul SD The Professional 633x SDXC UHS-I este produs de compania Lexar și Promite șterge de transfer ale datelor de 95 MB pe secunda. această viteză este foarte clipurilor filmate în format 4k.

Dar care este prețul pentru acest SD Lexar de 1TB?

Prețul este pe măsura capacității sale și va avea un preț de 500 de dolari.

Voi ce părere aveți de acest card?

Lăsați-mi în jos impresiile voastre în rubrica de comentarii.
Dați și voi un share și un like postării.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment