Samsung Galaxy Flex va fi prezentat alături de noua serie Galaxy S10 pe 20 februarie

Dă şi tu share articolului

Mult așteptatul telefon Samsung Galaxy Flex și va fi prezentat pe data de 20 februarie la San Francisco împreună cu noua gama Galaxy S10.

Alături de noua serie cuprinde patru modele smartphone (beyond 0, beyond 1, beyond 2, beyond 2 5G) compania sud coreeană va prezenta noul telefon Galaxy Flex.

Monentan cei de la Samsung nu au menționat și lansarea acestui telefon pe data de 20 februarie. producatorul a anunțat doar lansarea serie S10. Există multe zvonuri conform cărora noul smartphone Galaxy Flex va fi lansat la această dată și va dispune de un ecran Infinity Flex.

Cu siguranță va fi o concurență mare între rivalul său Huawei și Samsung Huawei lansează un telefon pliabil dar Samsung dorește să i-o ia înainte cu câteva zile.

Să discutăm puțin și despre specificațiile acestui telefon Galaxy Flex

Telefonul va avea un procesor de ultimă generație  Exynos 9820/Qualcomm Snapdragon 855.

De asemenea telefonul ar putea fi gata şi pentru tehnologia 5g.
Samsung Galaxy F
lex vana cu trei camere foto triple un mod de cameră dublă și senzor ultra Wide.
De la bun început trebuie să menționez faptul că aceste informații nu au fost confirmate de către Samsung.

Samsung Galaxy flex va avea o baterie de 6.300 mAh, alcătuită din două celule separate, de câte 3.100 mAh fiecare.  este o baterie incredibil de mare comparativ cu ceea ce este existent pe piață.

Această capacitate a bateriei vei uita de momentele acelea când faci poze sau filmezi sau te joci pe telefon și bateria se duce într-un ritm accelerat. Bateria ar ţine până la 3 zile fără probleme la o folosire moderată spre intensă.

Acest gadget nu este gata pentru producție pentru că mai trebuie rezolvată anumite probleme ce țin de procesul de pliere al telefonului. GSM Arena afirmă faptul că telefonul a fi rupt atunci când este îndoit ceea ce nu este un lucru bun bineînțeles.

Cei de la Samsung au afirmat faptul că vor produce doar un milion de unități prețuri de vânzare este unul extrem de mare astfel că acest telefon putea avea un preț de 1.800 de dolari.

Este o tehnologie nouă, și de la acest motiv prețul este pe măsură dacă acest telefon nu va avea succes în rândul oamenilor în viitor prețul va scădea. Eu sunt sceptic cu privire la viitoarea popularitate a acestui telefon pliabil. Şi chiar dacă nu va avea succes va rămâne un telefon inedit care blochează tehnologie de ultimă generație.

Voi ce părere aveți despre acest telefon. Scrieți în rubrica de comentarii părerile voastre
dați și voi un share și un like articolului

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment