vivo X80 Pro: OS, UI, aplicaţii cu un FuntouchOS cu mult fun pentru gameri, customizare

Dă şi tu share articolului

La bordul vivo X80 Pro se află Funtouch OS 12, o interfață construită peste Android 12.
Aceasta oferă o multitudine de opțiuni de personalizare, precum și o utilizare excelentă cu o singură mână (puteți muta o mulțime de opțiuni și conținut în partea de jos a ecranului).
După cum am văzut, feed-ul de știri Google este situat în cea mai din stânga homescreen-ului.

Video-review vivo X80 Pro, secțiunea OS, UI & APPS

Pictogramele sunt abstracte și mate, mai degrabă decât lucioase, iar interfața este mai “low key” și minimalistă.

Recents, un carusel de miniaturi pentru aplicațiile recent deschise/în fundal și split screen sunt disponibile pentru multitasking.
Pe lângă un carusel, putem afișa și o versiune în coloană. Cu o glisare în jos, puteți accesa Setări scurte și notificări. O privire rapidă la Setări rapide dezvăluie tradiționalele opțiuni Nu deranjați, Mod întunecat și Conectivitate.
Setările rapide de pe vivo V21 de acum un an, care venea cu un Android de acum patru-cinci ani, apar acum mult mai bine.

În plus, avem Always On Display și opțiuni de personalizare a ceasului (stiluri, culori, fundaluri, simboluri).
Animațiile de blocare a ecranului, de încărcare și de deblocare a feței, widgeturile și efectele de lumină ambientală pot fi personalizate.

Pentru navigare se folosesc swipe-uri (swipe lateral pentru Back, swipe de jos în sus pentru Home și swipe în formă de L pentru Recents).
În plus, există gesturi care vă permit să răspundeți la un apel prin fluturarea mâinii în fața ecranului sau prin scuturarea telefonului pentru a activa anumite funcții. Pentru ecranul divizat, blitz și capturi de ecran, avem, de asemenea, o glisare cu trei degete, precum și alte gesturi, cum ar fi o răsucire rapidă a încheieturii mâinii.

În plus, ar trebui să existe o bară laterală pentru lansarea aplicațiilor în ferestre plutitoare deasupra celor active.

Galerie capturi de ecran vivo X80 Pro

Cititorul de amprente cu ultrasunete cu un spațiu mare de desfășurare sau, mai exact, de autentificare, este ceva remarcabil pe partea de securitate.
Nu am văzut niciodată un cititor de amprente sau o configurare a amprentei care să necesite doar o singură atingere.
Atunci când deblocați ecranul, puteți, de asemenea, să vă autentificați cu două degete pe acea zonă spațioasă și să porniți o serie de două comenzi rapide prin deplasarea degetului în direcția lor.
Cu un senzor cu ultrasunete, vă puteți autentifica folosind degete murdare sau umede. ente ultrasonic cu un: uriaș de curățare, autentificare mai precisă.

Telefonul vine cu o serie de aplicații preinstalate, inclusiv un iManager pentru optimizarea resurselor, un player de muzică și o secțiune dedicată jocurilor cu un mod Ultra Game Mode care utilizează toate resursele disponibile.
Există opțiuni pentru acustica jocurilor, precum și funcția DND, bara laterală, modul Esports, Eagle Eye pentru a ajuta la antrenament, vibrații 4D pentru un feedback îmbunătățit și chiar interpolarea ratelor de cadre ale jocurilor.
În plus, aveți Picture in Picture pentru jocuri și un mod care vă permite să redați un joc în timp ce acesta rulează în fundal, dacă doriți să “păcăliți” pe cineva.

Avem, de asemenea, o aplicație Smart Remote care poate fi utilizată pentru a acționa aparatul de aer condiționat, proiectorul, televizorul și multe altele.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment