Huawei a lansat Watch Buds, seria Kids Watch 5X și un Watch GT 3 Pro „de colecție”

Dă şi tu share articolului

Noile dispozitive portabile de la Huawei, care ar fi trebuit să fie puse în vânzare săptămâna trecută, au fost acum prezentate oficial.
Acest lucru înseamnă că Watch Buds, care include în interior și un set de căști wireless adevărate, Kids Watch 5X și 5X Pro, două ceasuri pentru copii, și Watch GT3 ediție de colecție, au primit confirmarea oficială.
Aceste ceasuri sunt acum introduse în China și ar putea ajunge în națiunile occidentale anul următor.

În interiorul Huawei Watch Buds sunt adevărate căști wireless.

Modelul “2 în 1” Huawei Watch Buds este de departe cel mai intrigant.
Pe de o parte, acesta este un smartwatch Huawei tipic, cu același stil și funcții populare la care clienții s-au obișnuit. Avem de-a face cu o carcasă din oțel, brățară din piele, un ecran AMOLED de 1,43″ cu o rezoluție de 466 x 466 pixeli și senzori de monitorizare pentru stres, somn, puls și oximetru.
Practic, este un ceas care arată cât se poate de “obișnuit”.

Cu toate acestea, are în interior o pereche de căști wireless reale, de dimensiuni extrem de mici.
Acestea sunt reîncărcabile în interiorul ceasului și asigură 2,5 ore de convorbiri în timp ce ANC este dezactivat și patru ore de redare audio.
Ceasul și căștile ar trebui să aibă o durată de viață combinată a bateriei de trei zile la o singură încărcare, care durează puțin peste o oră și jumătate (100 de minute).

Ceasul nu mai poate oferi protecție împotriva apei și a prafului, ca ceasurile anterioare cu un design similar, deoarece căștile sunt situate sub ecran.
Cu toate acestea, căștile sunt rezistente la stropi de apă și au un grad de protecție IP54.
Acest model de ceas costă 2.988 de yuani, ceea ce echivalează cu 410 euro.

Huawei Kids Watch 5X și 5X Pro pentru copii

Modelele Kids Watch de la Huawei diferă ușor de ceea ce am văzut până acum la Huawei în ceea ce privește stilul și funcționalitatea.
Ambele versiuni au camere foto duale în față și în spate, ecrane de 1,6″ cu o rezoluție de 320 x 320 pixeli și o carcasă ranforsată cu plastic pentru protecție împotriva șocurilor.

În afară de aceasta, ambele dispozitive au rezistență la apă IPX8, Wi-Fi, Bluetooth 4.2, 8 GB de stocare și cartele nano-SIM pentru conectivitate la rețea.
Aceste ceasuri sunt concepute pentru a fi înlocuitorii smartphone-urilor pentru copii, permițând părinților să urmărească unde se află copiii lor în timp ce aceștia sunt plecați și să ia legătura cu ei prin intermediul chat-urilor vocale sau video.

Ceasul GT 3 ProCollector’s Edition

Huawei a lansat, în sfârșit, o ediție limitată a ceasului GT 3 Pro.
Modelul “de colecție” are o singură variantă de 43 mm și este fabricat din ceramică nanocristalină.
Acesta este singurul model care oferă cadrane speciale cu tematică pentru Anul Iepurelui, Anul Nou Chinezesc.

Huawei Watch GT 3 Pro Collector’s Edition este mai mult ca sigur o ediție limitată, iar la prețul de 4.988 de yuani (680 de euro), pare să fie destinat în primul rând persoanelor care își doresc un smartwatch unic, chiar dacă îi lipsesc caracteristici suplimentare față de modelul “obișnuit”.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment