DJI lansează oficial drona Mini 3, cu până la 51 de minute de zbor pe o singură baterie

Dă şi tu share articolului

Noua dronă de mici dimensiuni Mini 3 în varianta “non-Pro” a fost lansată oficial de către DJI, așa cum era de așteptat, având în vedere că mai mulți retaileri aveau deja articolul pe rafturile lor.
Noua “cameră” zburătoare seamănă cu Mini 3 Pro doar în ceea ce privește aspectul; în rest, diferă foarte mult în ceea ce privește caracteristicile și capacitățile.
Prin urmare, Mini 3 reprezintă mai degrabă o mică îmbunătățire pentru persoanele care dețin deja Mini 2 și nu este o opțiune mai accesibilă decât Mini 3 Pro, care sacrifică unele caracteristici.

DJI Mini 3 renunță la senzorii de proximitate

DJI Mini 3 are o rezoluție maximă de filmare de 4K la 30 de cadre pe secundă, la fel ca Mini 2.
Dar ceea ce este nou este senzorul camerei, care are un ISO dual nativ și este mai puternic.
În consecință, vor fi realizate fotografii de înaltă calitate în condiții de iluminare slabă.
O altă caracteristică nouă față de Mini 2 este fotografierea “HDR”, care egalizează zonele luminoase și întunecate, ca în imaginile de pe smartphone, în loc să folosească formatul HDR.

Deoarece drona nu are senzori de proximitate, nu poate evita obstacolele ca Mini 3 Pro și, prin urmare, acest model este lipsit și de funcțiile de urmărire automată ActiveTrack.
Senzorul de jos, care ajută drona să aterizeze, este singurul senzor prezent. Întrucât este un model DJI Mini, drona poate fi utilizată în mai multe circumstanțe decât o dronă mai mare, deoarece cântărește mai puțin de 249 de grame cu baterie.
Astfel de drone mici nu sunt supuse cerințelor de licență în anumite națiuni, dar în România, toate dronele cu cameră sunt supuse cerințelor de licență.
DJI Spark promite înregistrări video în timp real la o distanță de până la 10 kilometri, o autonomie de până la 38 de minute cu o baterie standard sau 51 de minute cu o baterie extinsă (disponibilă doar în SUA), ceea ce face ca greutatea dronei să fie de peste 249 de grame. Cu toate acestea, este ilegal să zbori cu o dronă fără să o poți vedea direct.

Prețul este semnificativ mai mic decât cel al modelului Pro

DJI Mini 3 are un preț inițial de pornire de 489 de euro pentru ediția exclusiv dronă, fără accesorii.
Pentru persoanele care dețin deja o telecomandă, acest pachet este pentru dumneavoastră.
Diferența de preț între pachetul Fly More, care include două baterii suplimentare, seturi de înlocuire a elicei, un încărcător pentru trei baterii și o husă de transport, și pachetul cu aceeași telecomandă, dar cu un ecran care se conectează la un smartphone, este de 579 de euro pentru acest pachet.
În fine, modelul DJI-RC, o telecomandă cu un ecran integrat, este disponibil la un preț începând de la 749 de euro sau la 938 de euro pentru pachetul Fly More.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment