Vezi informaţii despre noua Honda Civic 2017 – Preţ, specificaţii, consum

Dă şi tu share articolului

Vezi informaţii despre noua Honda Civic 2017 – Preţ, specificaţii, consum

Honda Civic este printre cele mai apreciate maşini japoneze. Noul model Honda Civic 2017 arată impresionant. Noua Honda Civic este la genraţia a zecea şi este un model complet redesenat. Civic este simbolul spiritului inovativ fiin desenată la mama ei în Japonia.Honda Civic este disponibil în două tipuri de caroserie sedan şi hatchback.

Honda
se bucură de suspensia independentă foarte bună în ciuda faptului că
mulţi producători îcnearcă să renunţe la acest aspect.  Maşina este
mnult mai confortabilă decât generaţia precedentă şi mult mai stabilă
mai ales atunci când vei conduce la viteze mari şi la demarări intense. Maşina este mai bine insonorizată faţă de generaţia anterioară iar direcţia este una foarte bună. Civic oferă un control excelent, oferindu-ţi o experienta de conducere deosebită.

Vorbind despre portbagaj. Portabagjul pentru versiunea sedan este unul extraordinar de mare, cu cei 519l şi o gură de încărcare mare îţi poţi depozitae fie cumpăruturile, bagajele sau orice altceva fără probleme. Au loc 3 geamantane mari şi alte lucruri ce pot fi depozitate pe lângă. Versiunea hatchback are un portbagaj ceva mai mic dar suficient de mare de 478 l pentru o maşină din acest segment

Vorbind despre noile tehnologii care se află la bordul Hondei Civic 2017 amintim des pre Honda Sensing -aceasta reprezintă una dintre cele mai avansate tehnologii pentru siguranţă ce are menirea să protejeze atât pe pasagerii din autoturism cât şi pe şofer. De asemenea, o altă tehnologie care o întâlnim este Road Departure Mitingation (RDM). Aceasta tehnologie utilizează o cameră ce este montată între oglinda retrovizoare şi parbriz iar aceasta îşi face treaba eficient detecând marcajele benzilor de pe carosabil. Cu alte cuvinte este un Lane assist, șoferii fiind atenţionaţi dacă nu stau corect pe bandă şi ies din aceasta, iar volanul va vibra pentru a atenționa conducătorul auto ajutându-l să conducă cât mai corect ţinându-şi banda.

Exterior
Accende negre pe lângă faruri conferindu-i acest  design unic extravagant cu accente sportive aşa cum ne-au obişnuit japoenzii de la Honda.
Inconfundabil noul Honda Civic a fost gândit să atragă priviri prin combinaţia unică de linii culptate şi linii curbate. Prin urmare acest autoturism cu o personalitate puternică ce îl face să fie remarcat în trafic.

Interior
Interiorul noului Cvic este realizat din materiale de claitate superioară şi este proiectat în aşa fel încât comenzile să fie la îndemâna şoferului.
Din punct de vedere al confortului, confortul este unul foarte bun iar şoferul se bucură de un ecran configurabil în locul vechilor ceasuri analogice.

 

La interior autoturismul nu mai are acel display deasurpa bordului ca în generaţia precedentă. Planşa este mult mai simplă şi design.ul este ales cu gust de japonezi.
Trebuie să menţionăm şi faptul că noul Honda Civic surprinde prin fiecare detaliu ce a fost regândit.
 De asemena vizbilitatea spre exterior este foarte bună cu excepţia lunetei care este teşită, dar excepând acest lucru atât şoferul cât şi pasagerii au o vizbilitate foarte bună spre exterior.
Honda Civic dispune de o gamă largă de tehnologii ce te vor ajuta şi vor veni în sprijinul tău şi prin acestea putem aminti ecranul multimedia Honda Connect cu ecran touchscreen de 7 inci şi navigare integrată. Bancheta din spate este încălzită iar dceasupra plafonul este panoramic. De asemena putem menţiona şi frâna electronică de parcare ce este nouă

Honda Civic 2017 Preţ
Preţul este unul destul de mare aşa cum ne-am obişnuit până acum privind autoturismele din marca Honda
Pentru versiunea HatchBack preţul este de 18.500 de euro
Iar pentur versiunea Sedan preţul este de 20.800 de euro

Motorizări

 Cutia de viteze manuală este corect etajată şi elastică ce îţi favorizează un demaraj foarte bun.
Versiunea de 1.5 litri V-TEC Turbo se dovedeşte a fi un motor fiabil iar consumul pentru acesta este de 5.8 litri/100 km mixt. Desigur că acest motor face faţă cu succes ambiţiilor sportive ale şoferului iar cei 182 CP îşi fac treaba foarte bine.
Honda vine doar cu 3 variatne de echipare – Confort Navi, Elegance Navi, Executive
Pentru versiunea de echipare de bază confort Navi beneficiezi de motorul 1.5 l VT EC TURBO si cutia de viteze in sase rapoarte care este foarte bine închegată faţă de alte cutii ale altor producători.
Pentru Elegance NAVI autoturismul poate fi configurat doar cu motorul turbo de 1.5 l VTEC TURBO benzină şi poţi alege fie cutie manuală de viteze fie transmisia automată. Maşina împreună cu transmisia automată este la 24.300 euro.
Versiunea Executive îţi oferă tot motorul turbo de 1.5 VT EC TURBO iar dacă vei dori transmisie automata sau manuală va trebui să scoţi din buzunar 26.000 de euro sau 27.500 euro pentru cutia de viteze automată

Concluzii despre Honda Civic 2017
Honda este o maşină frumoasă care te surprinde de fiecare dată. Japonezii au făcuto treabă excelentă. Maşina într-adevăr are un preţ de plecare mare dar odată ce o vei achiiţiona vei consta ca îşi merită fiecare bănuţ, iar dotările sunt mai mult decât suficente. Aşadar, o maşină frumoasă care atrage priviri oriunde şi poate concura cu succes cu alte modele din segmentul său. Oricine poate solicita un test drive aşa te sfătuiesc şi pe tine să o testezi şi să-i vezi performanţele.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment