Unul dintre cei mai mari producători nu va mai produce smartphone-uri

Dă şi tu share articolului

Samsung, Apple, Sony, LG sau Xiaomi sunt printre cei mai cunoscuți producători de smartphone-uri din intreaga lume. Nu toată lumea a obținut succesul scontat, iar acum unii oameni au renunțat la producția de telefoane. LG a produs recent câteva telefoane interesante, cum ar fi LG Wing sau telefoane pliabile, dar acest lucru nu este suficient pentru ca producătorul să economisească pe departamentul său de telefoane mobile.


Compania sud-coreeana a anunțat că LG intenționează să vândă divizia sa de telefon unui alt jucător, dar negocierile par să se fi oprit. Prin urmare, surse din industrie au declarat că LG intenționează să închidă departamentul de telefonie mobilă după eșecul negocierilor de vânzări cu Volkswagen.

Ca atare, nu numai planul de a scoate telefonul mobil LG Rollable din laborator și planul său de lansare comercială a fost depozitat, dar întregul plan de lansare a telefonului mobil va fi depozitat în prima jumătate a acestui an. Anul acesta, ar fi trebuit să vedem produsul succesor al LG Velvet LG „Rainbow”.

Sursa a spus: “Chiar și pe piețele sud-coreene și nord-americane (LG Electronics este principala piață), cota de piață globală este încă de aproximativ 1%, deci este greu să găsești cumpărători care să cumpere sectorul la un preț ridicat”. LG se poate retrage oficial din producția de telefoane mobile în aprilie, în timp ce angajații din acest departament vor merge reprofilandu-se în alte domenii, cum ar fi automobile, electrocasnice sau baterii.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment