Primele imagini cu iPhone 13 și o posibilă dată de lansare

Dă şi tu share articolului

Suntem la începutul primăverii, iar primul calup de informații și imagini despre viitoarele telefoane Apple au început să apară pe internet. Apariția lor și când vor fi lansate, vom găsi răspunsul din zvonurile care circulă în industrie. Apple a introdus notch-ul pe ecranul iPhone X în 2017, iar situația acestei companii din California nu s-a schimbat de atunci.

Alți producători au încercat alte modele, dar Apple nu. iPhone 13 poate fi un telefon mai cu un notch mai mic decât precedentul smartphone. MacRumors a obținut imaginea folosind panoul de sticlă iPhone 13 al companiei grecești de reparații. Prin urmare, iPhone 13 va fi disponibil în trei versiuni: 5,4 inci, 6,1 inci și 6,7 inci.

Apple pare să fi mutat difuzorul pe marginea cadrului de oțel pentru a elibera spațiu în interioul notch-uluii. Acest lucru poate face aspectul Face ID mai compact, reducând astfel lățimea crestăturii, dar nu poate reduce înălțimea. Rămâne de văzut dacă Apple va folosi acest design actualizat de notch pe cele mai recente modele iPhone 13 5G, dar există știri că Apple intenționează să utilizeze un design de notch inferior în seria de telefoane 2021.
În ceea ce privește data lansării, cele mai recente informații din lanțul de aprovizionare al companiei indică faptul că Apple se pregătește să fie lansat în a treia săptămână adin septembrie, si livrările vor începe pe 17 septembrie.

Cu toate acestea, o întârziere nu poate fi încă exclusă complet. Schimbările produsului sau problemele cauzate de pandemia COVID-19 ar putea accelera lansarea unor modele iPhone 13 5G la începutul lunii octombrie.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment