Dacia a anunțat când vor fi livrate primele modele de primăvară în România: de ce mii de oameni vor aștepta mult timp

Dă şi tu share articolului

Dacia (Dacia) a a dat startul precmenzilor primului model electric al seriei, Spring, și a obținut un mare succes. Doar greutățile abia au început. După ce Dacia a lansat o precomandă pentru primul model Spring al mașinii electrice a mărcii, a trezit imediat un mare interes. După ce lista s-a aglomerat rapid, constructorul argeșean a decis să oprească rezervarea activităților. Vine cu date oficiale.

Producătorul de la Mioveni a spus că aproape 6.000 de români s-au înscris pentru a cumpăra modelul de primăvară. Toată lumea a plătit deja 99 de euro. Dar unii oameni ar putea să aștepte mult timp și să se răzgândească între timp. Dacia recunoaște că unele mașini pot fi livrate doar în 2022.

Primele comenzi pentru Dacia Spring: interes dezumflat de realitate

Precomenzile au început pe 20 martie și s-au oprit după câteva zile. Numărul persoanelor care semnează pe lista de așteptare și plătesc 99 de euro se apropie de 6.000. Acestea sunt date oficiale comunicate de producătorii locali. Cei mai norocoși primi clienți vor primi aceste mașini în septembrie, dar alți clienți vor aștepta chiar și peste un an.

Cu alte cuvinte, dacă nu se răzgândesc în această perioadă, pot primi aceste cadouri numai în primele luni ale anului 2022. Prin urmare, s-ar putea să nu folosească Rabla Plus așa cum a fost intenționat inițial. Responsabilul companiei a susținut că situația este foarte turbulentă din cauza pandemiei și a crizei semiconductorilor. Prin urmare, nimeni nu poate oferi o dată exactă când mașinile vor ajunge pe mâna celui care le-a comandat.

Versiunea „Comfort Plus” a Dacia Spring va fi disponibilă la un preț de 18.100 de euro (inclusiv TVA). Abia în septembrie vor fi disponibile pentru precomenzi pentru versiunea dispozitivului „Comfort” la un preț de 16.800 euro (inclusiv TVA). Un drum lung de la China la România Directorul general Dacia (Dacia), Mihai Bordeanu, a declarat că acesta este un „mediu foarte instabil” și că este imposibil ca toate mașinile să fie expediate din China.

Doar că unii români vor să cumpere modele Dacia Spring prin programul Rabla Plus. În acest fel, a plătit mai puțin de 9.500 de euro pentru primul model electric al mărcii locale. Acum, că intervalul de timp este prea departe, ei poate renunța la această idee.

Dacia Spring este produsă în China, dar oficialii nu vor să spună câte mașini vor fi produse acolo, în special pentru piața din România.

Există zvonuri conform cărora numărul lor este de doar 700, ceea ce ar fi o problemă uriașă, dar șeful Dacia a negat știrea și a spus că este pură speculație. Aceasta poate fi, de asemenea, o lovitură pentru imaginea Daciei, deoarece aproape 6.000 de români și-au exprimat interesul pentru ea. Planul inițial era ca primăvara să ajungă mai întâi la flota companiei de partajare, dar până în prezent, România nu pare să fi construit nimic.

Potrivit Dacia, autonomia sistemului de alimentare Dacia Spring a ajuns la 305 de kilometri și a menționat: „Ciclul WLTP urban este de 305 kilometri, iar ciclul WLTP hibrid este de 230 de kilometri”. În condițiile reale de trafic și la temperaturi foarte scăzute, raza de acțiune poate scădea semnificativ sub 200 de kilometri.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment