Ubisoft a anunţat patru jocuri Assassin’s Creed

Dă şi tu share articolului

Primul joc, Assassin’s Creed Mirage, urmărește un hoț de buzunare care devine asasin pe străzile din Bagdad în secolul al IX-lea, în timpul Califatului Abbasid.

Al doilea este Assassin’s Creed: Jade, un viitor joc pentru telefoane mobile despre un asasin care escaladează Marele Zid Chinezesc și este plasat în anul 215 î.Hr. în timpul dinastiei Qin din China.

Cel de-al treilea joc, Assassin’s Creed: Red, a fost creat de Ubisoft Quebec și este plasat în Japonia feudală.

Cel de-al patrulea joc, Assassin’s Creed: Hexe, a fost creat de Ubisoft Montreal și este plasat în timpul proceselor împotriva vrăjitoarelor din secolele XVI și XVII, spre sfârșitul Sfântului Imperiu Roman.
Assassin’s Creed Mirage va fi lansat în 2023, Red şi Hexe în 2024.

În ultimii 15 ani, fanii seriei au fost scufundați într-o urmărire a templierilor care se întinde pe parcursul mileniilor, începând cu Ierusalimul în timpul celei de-a treia cruciade și continuând cu Veneția, Roma și Constantinopol în Renaștere.

Au urmărit urși în pădurile din America de Nord și britanici în Boston și New York în timpul Revoluției Americane, au jefuit Caraibele în calitate de pirați, au rezolvat mistere în Paris în timp ce capetele erau spânzurate și în Londra victoriană în timpul apogeului Revoluției Industriale.

Când erau vikingi, au jefuit Anglia, Franța și Irlanda, pe lângă faptul că au călătorit în Egiptul Ptolemeic și au luptat în Războiul Peloponesiac dintre Atena și Sparta.

Ce ne rezervă viitorul seriei?

Mult așteptata lansare a unui nou Forward Ubisoft ne-a oferit o privire asupra viitorului Assassin’s Creed, împreună cu anunțul jocurilor Mario + Rabbids Sparks of Hope și Skull and Bones, potrivit IGN.

Primul joc din seria Assassin’s Creed Infinity, care se desfășoară în Japonia feudală, la anunțul oficial al lui Assassin’s Creed Mirage.

Noua platformă și noul centru al francizei Assassin’s Creed, Assassin’s Creed Infinity, a fost prezentată oficial de Ubisoft.
Ubisoft a dezvăluit, de asemenea, primele două titluri pentru sistem, dintre care unul ar urma să descrie o vânătoare de vrăjitoare și viața unui Shinobi în Japonia feudală.

Un tărâm în care jucătorii pot explora și intra în viitoarele capitole, începând cu jocul japonez feudal Assassin’s Creed Codename Red, se numește Assassin’s Creed Infinity.
Al doilea joc, Assassin’s Creed Codename Hex, nu a primit prea multe informații, deși s-a dezvăluit că va fi “un joc Assassin’s Creed complet diferit” și ar putea implica multă magie.

În Bagdad, cu douăzeci de ani înainte de evenimentele din Assassin’s Creed Valhalla, are loc Assassin’s Creed Mirage.
În 2023, Mirage va fi pus la dispoziție.

Jucătorii de pe mobil pot juca titlul Assassin’s Creed Codename Jade, un titlu open-world.

Assassin’s Creed Jade, un nou episod mobil al seriei care se desfășoară în China antică, va fi lansat în curând.
Acesta va avea loc într-un univers deschis care a fost creat pentru a fi compatibil cu controllerele tactile pentru smartphone-uri, potrivit Ubisoft.

În plus, pentru prima dată în această serie, Jade le va permite jucătorilor să își creeze propriul protagonist asasin, pe care îl vor putea folosi pentru a explora China în anul 215 î.Hr. și chiar să facă parkour pe Marele Zid Chinezesc.

Concluzia ultimului capitol al poveștii lui Eivor, Assassin’s Creed Valhalla, a fost, de asemenea, făcută publică.

Skull & Bones, un joc video modelat după Assassin’s Creed Black Flag, este programat în cele din urmă să fie lansat pe 8 noiembrie.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment