Apple a prezentat noutățile legate de iOS 16: lock screen personalizat și posibilitatea de a edita sau anula mesajele după expediere

Dă şi tu share articolului

Potrivit Agerpres, Apple a prezentat luni cele mai importante actualizări ale software-ului utilizat în primele două laptopuri și în cele peste un miliard de telefoane iPhone care ar urma să profite de viitorul chipset de ultimă generație al companiei americane.

Ca în fiecare an, conferința anuală a Apple a început cu prezentarea de noi softuri pentru iPhone, iPad, Apple Watch și computere Mac, mai degrabă decât cu gadgeturile emblematice ale companiei, care au făcut-o cea mai valoroasă corporație din lume și un lider în domeniul tehnologiei.

Care vor fi modificările

Ecranul de blocare al iPhone va avea un aspect mai actual datorită viitorului sistem de operare iOS 16, care va îmbunătăți și software-ul actual.
Aceste actualizări de software au devenit tot mai cruciale în ultimii ani, deoarece utilizatorii de iPhone doresc să își folosească smartphone-urile pentru perioade mai lungi de timp.

Ecranul de blocare al iPhone va include una dintre modificările notabile ale iOS 16.
Utilizatorii vor putea să își plaseze aplicațiile preferate pe ecranul de blocare datorită noului software, care va fi disponibil în această toamnă și care poate fi descărcat gratuit.
În plus, acesta va permite afișarea de notificări în timp real, cum ar fi locația unui vehicul Uber care se apropie de un pasager.

Sistemul de mesaje al iPhone va fi modernizat

Ca parte a unei actualizări a sistemului de mesagerie de pe iPhone, textele vor putea fi modificate după ce au fost trimise sau chiar anulate dacă expeditorul se răzgândește.
Aceste opțiuni sunt accesibile doar atunci când ambii utilizatori utilizează software-ul de mesagerie text de la Apple.

MacBook Air și MacBook Pro, două dintre cele mai bine vândute laptopuri Apple, vor fi acum echipate cu cele mai noi procesoare Mac ale companiei, atunci când vor fi puse în vânzare luna viitoare.
Prețul MacBook Pro este de 1.300 de dolari, în timp ce MacBook Air este de 1.200 de dolari.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment