Uber Money devine alternativă la Revolut: Ce este și cum va ajuta șoferii

Dă şi tu share articolului

Cei de la Uber au anunțat la nsarea unei divizii eicate specializată pe servicii financiare și mecanisme de plăți. Uber Money pare să aibă multe lucruri în comun cu cu Revolut. Cine va avea mai mul de câștigat? Șoferii parteneri Uber.

Cum se realizează plățile la Uber? Un șofer primește banii oadtă la două săptămâni prin transfer bancar în contul său. Dar mulți șoferi la nivle mondial Uber nu erau mulțumiti e asta iar Uber Moeny vine în ajutorul lor. Ce aduce nou Uber Money?Fiecare șofer va fi plătit imediat după cursa efectuată fără comisioane sau alte costuri suplimentare ascunse.


Va exista și un card Visa de debit pentru contul tău de Uber Money pe care vei primi până la 6% bani înapoi pentru achizițiile de combustibil. Retragerile de bani din ATM-uri vor fi fără taxe de retragere și nu există nici comision anual de adminsitrare al contului și al cardului aferent. Posesorii acestor carduri noi vor primi 5% bani înapoi în Uber Cash atunci când folosesc servicii Uber sau 3% la orice alte achiziții.

Și la Uber money vei avea la dispoziție un protfoel virtual acolo ai rapid istoricul tranzacțiilor fiind o soluție ideală pentru șoferi de asemenea poți face plăți. Nu necesita instalarea unei alte aplicații terțe ci va fi ușor de accesat direct din aplicația Ube Driver sau Uber Eats pentru conducătorii de vechiule care livrează mâncarea.

Dacă acest sistem nou implementat și dezvoltat de Uber va merge bine și va deveni popular Uber speră să îl integreze cu APple Pay și Google Pay anul viitor.
Astfel îți vei putea folosi telefonul pentru plăți din serviciul Uber Money, fără a fi nevoit să mergi la un ATM pentru a-i scoate sau să-i transferi într-un cont tradițional. RĂmâne de văzut cum vor evolua lucrurile și dacă acest sistem va fi unul eficient și apreciat de șoferii Uber și curierii Uber EAts.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment