Totul despre Apple Iphone 7, păreri, sfaturi

Dă şi tu share articolului

Review – Totul despre Apple Iphone 7, păreri, sfaturi

Apple Iphone 7 este poate cel mai apreciat telefon în rândul românilor. Acesta a fost lansat în toamna anului trecut, şi în mod cert a făcut şi face furori în lume fiind vândut şi apreciat  pretutindeni. Există patru multe varinate de culoare pe care îl vei alege.Culoarea negru mat în opinia mea este una demenţială, rată foarte bine, dar şi alte culori Rose Gold, Jet Back, Negru Mat, Gold şi Silver.

Primele
patru culori sunt foarte greu de obţinut şi produs în fabrică, de aceea
se justifică şi preţul excesiv de ridicat pentru acest telefon. În
schimb versieuan Silver este una mai uşor produs.

Telefonul vine în mai multe variante pe 32, 64, 128 GB şi 256 GB, este o premieră pentru un asemenea smartphone având o imensă capacitate de stocare 256 GB.
Telefonul vine cu un încărcător de 1 amper, asta înseamnă că se va încărca în circa 2 ore.

Apple a introdus odată cu acest model certificatul IP67. Ce înseamnă acesta? Cu siguranţă am mai vorbit şi în alt articol. Ip67, telefonul este rezistent la apă, la jeturi de apă. Prin urmare dacă îl vei scăpa în apă sau va fi udat nu va păţi nimic, fa funcţiona exact ca înainte  Apple afirmă că garanţia nu acoperă daune în cazul în care îl vei scăpa din greşeală în apă. Fi cu băgare de seamă la modul în care îl foloseşti altfel vei trebui să plăteşti din banii tăi reperaţia la un service autorizat care este destul de costisitoare.Câteva dintre specificațiile lui iPhone 7

Apple Iphone continuă cu producerea acestor telefoane Nano SIM.
Ecranul este unul IPS de 4.7 Inchi de o calitate excelentă aşa cum ne-a obişnuit. Rezoluţia acestuia este de 750 x 1334 pixels 326 desintate pixeli.

Procesorul este un Quad-core de 2.34 GHz (2x Hurricane + 2x Zephyr), care se mişcă foarte bine în aplicaţii ce au nevoie de o putere de procesare mare.Apple a înţeles că este nevoie de un proceosr mai mare. Uitându-ne la alte smartphone-uri de top, acestea au trecut de la Quad-Core la Octa-Core, şi se prefigureză în viitor apariţia smartphone-urilor twelve-cores (12 nuclee).

Camera este una de 12 mpx cu un senzor de f/1.8. Vei obţine poze şi filmări de o claritate deosebită. Este capabil să filmeze 4k 2160p la30 fps. Camera frontală de 8 mpx te ajută să faci selfiuri decente cu o calitate bună. Apple pune accent pe optimizarea camerei. Ai putea jura că filmarea sau pozele sunt realizate cu o cameră profi, ceea ce îţi oferă o experienţă deosebită.
Stabilizarea optică este foarte improtantă. Poți face slow motion cu camera din spate până la maxim 240 fps filmând HD 720p. Din păcate foarte puține persoane vor să-și bată capul să îl folsoească la adevăratul lor potențial.
Telefonul are cel ai nou sistem iOS 10.0.1, ce pote fi upgradat la iOS 10.2 şi se mişcă impecabil. Este foarte bine optimizat. De asemenea are mufă micro USB 2.0.
Bateria, o evoluţie timidă de circa 100 mAh faţă de modelele precedente. În prezent  bateria este de 1960 mah.
Apple a renunţat la acea sticlă mată de pe spatele telefonului, întrucât aducea experienţe neplăcute utiliztorilor. Sticla crapă prima şi la cel mai mic drop test. Apple a înlocuit sticla cu un aluminiu ceramic care arată superb. Ecranul şi cu spatele telefonului fac corp comun.

Acest smartphone este alegerea cea mai bună.
Desigur este o chestiune subiectivă când ne spunem părerile despre un anumit produs. Fiecare dintre noi judecă în mod diferit în funcţie de nevoile lui.
Preţul pentru o versiune de 32 GB este de 800 de dolar 3300 LEI şi poate ajunge la 1300 de dolari în funcţie de capacitatea de stocare pe care o alegi.
Personal nu mi-aş cumpăra un telefon marca Apple din vari motive. Fiind fan Samsung, m-aş orienta la un telefon din gama high-end produs de ei.
Vă sfătuiesc să folosiţi o husă premium care rezistă la căzături şi o sticlă temperată de bună calitate pentru a proteja această bijuterie inginerescă, astfel telefonul va suferi zgârieturi ce vor fi vizibile pe spate şi pe muchiile laterale.
Dacă aveţi acest telefon vă aştept cu impresiile voastre în rubrica de comentarii.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment