AllView P9 Energy – Smartphone de top cu o autonomie de senzaţie

Dă şi tu share articolului

Review – AllView P9 Energy – Smartphone de top cu o autonomie de senzaţie

Ştim cu toţii că cea mai mare problemă a unui smartphone o reprezintă bateria cu capacitate de stocare mică.Cu toţii ne dorim un smartphone care să dispună de o baterie mare pentru a ne ţine 3,4 zile la o utilizare normală.Şi totuşi? este posibil acest lucru în timpurile de azi? Ei bine, da. Compania braşoveană a conceput un nou smartphone care vine în completarea celui vechi, având o baterie mare care va răspunde nevoilor cât mai multor oameni. Nu foarte multe telefoane au o baterie cu o capacitate de stocare mare, dar acestea fiind un compromis între specificaţii slabe şi o baterie mare. Acele smartphone-uri le putem număra pe degete.


Revenind la AllView P9 Energy

Allview P9 Energy este succesorul lui Allview P8 energy care a fost de un real succes pe piaţa din România. Telefonul arată foarte bine, are un design elegant, un procesor cu 8 nuclee (8 cores), 4 GB RAM, 64 GB de stocare.

Evident, dacă cei 64 de GB nu îţi sunt suficienţi, dar ai multe alte opţiuni pe care deja le cunoaştem cu toţii precum, folosirea serviciilor de backeup online, sau cumpărarea unui microSD.

Telefonul este impresionant, vorbim de un Smartphone Dual Sim, aşa cum ne obişnuiesc cei de la AllView de când s-au lansat. Sigur că va exista o concurenţă mare între AllView şi alte firme producătoare de telefoane din lume. AllView P9 Energy oferă atât autonomie mare cât şi o performanţă foarte bună în jocuri şi aplicaţii care consumă multă memorie.

În privinţa specificaţiilor, o veste proasta este aceea că s-a făcut un downgrade la baterie. Dacă predecesorul său avea o baterie de 6000 mAh, AllView P9 Energy are o baterie de 5000 mAh cu încărcare rapidă. Aşadar, 1000 mAh diferenţă între cele două telefoane.

Personal nu înţeleg de ce s-a făcut rabat la acest lucru. Care au fost adevăratele motive pentru acest downsizing al bateriei. Dar în mod evident, este mult mai bine optimizat.

Specificaţiile produsului cf. site-ului producătorului AllView

– Are un ecran baban AMOLED de 5.5 inchi şi o rezoluţie de 1080 x 1920 pixeli cu o densitate de 401 ppx

– Procesorul este un Octa-Core (4×2.0 GHz Cortex-A53) produs de compania chinezească MediaTek. Procesoarele MediaTek nu sunt printre cele mai performante din lume, dar în cazul acesta telefonul se încadrează în nişa premium.
– Camera este una produsă de Samsung de 13 mpx însă nu are stabilizare optică ci doar digită. Sper ca în viitor AllView să adopte stabilizarea optică, fiind foarte necesară mai atunci când dorim să realizăm poze sau filmăm. Camera din faţă (selfie camera) are 8 mpx, de bună calitate, ideal pentru a realiza cele mai bune selfiuri.
– AllView P9 Energy are senzor de amprentă. este un upgrade pentru camera de selfie faţă de P8 Energy.
Telefonul rulează un Android 6.0 Mashmallow. Suportă 4GB până la 300 mb în modul download.
– Capacitate de stocare de 64 GB, însă acestui telefon îi poate fi ataşat un card MicroSD de până la 128 GB..
– Ca şi dimensiuni, telefon are o grosime de 8.2 mm. Nederanjant pentru ochi dar destul de greu.183 de grame.

– Prin urmare un telefon de top care respectă ultimele standarde. Nu vei mai avea grija încărcării lui. În modul stand by acesta duce până la 555 de ore, ceea ce înseamnă că poate sta 23 de zile deschis. Acest device se adresează celor care vor o performanţă foarte bună combinat cu o autonomie mare. Pentru o utilizare intensă va ţine două zile.

AllView nu se dezminte, ne surprinde din nou cu un super flagship pentru un super telefon, dar la un preţ destul de mare, dar îndreptăţit ţinând cont că este un device ce oferă o baterie mare..

Eu personal recomand cu căldură acest telefon celor care sunt în căutarea unui telefon elegant care să rivalizeze cu telefoane din aceeaşi gamă. AllView P9 Energy este fără îndoială un telefon cu cel mai bun raport preţ calitate pe care îl poţi avea şi poate fi soluţia ideală pentru tine.

Vă aştept pe rubrica de comentarii.

Dacă v-a plăcut daţi un share şi un like!

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment