Telefonul care se încarcă 100% în mai puțin de jumătate de oră. OnePlus dezvăluie și opțiunea surpriză

Dă şi tu share articolului

OnePlus se pregătește să lanseze o nouă serie. OnePlus 9 și 9 Pro vor fi lansate în curând, dar înainte de aceasta compania a dezvăluit capacitățile de încărcare.. Cu 8T, OnePlus a introdus o funcție de încărcare de 65 de wați pe telefoanele cu două baterii. Ambele baterii se încarcă în același timp, dar mai repede decât o singură baterie. Prin urmare, această idee a fost aplicată în continuare în seria 9. OnePlus 9 și 9 Pro vor utiliza Warp Charge 65T și Warp Charge 50 Wireless. Da, puterea wireless este de 50 de wați. Ca și comparație, puteți utiliza încărcătorul MagSafe de 15 wați pentru a încărca iPhone 12 sau puteți folosi alte încărcătoare pentru a încărca 7,5 wați.

Ce înseamnă o încărcare atât de rapidă pentru seria OnePlus 9?

Ceea ce OnePlus dorește acum este de a reduce distanța dintre încărcarea prin cablu și cea fără fir (wireless). Cu Warp Charge 50 Wireless, puteți renunța la fir, pentru ca este rapid. Ca si comparatie, puterea de încărcare a OnePlus 8 Pro este de 30 de wați. Durează doar 43 de minute pentru a încărca de la 1% la 100% pe 9 Pro. Prin configurația cu două celule, fiecare dintre cele două baterii este alimentată de 25W. Întregul lanț de componente, cum ar fi bobinele și circuitele integrate de încărcare, a fost, de asemenea, optimizat.

Viteza de încărcare poate fi mărită prin creșterea intensității sau tensiunii. Folosind Warp Charge 50 Wireless, tensiunea crește la aproximativ 20V 2,5A. Puterea mare este transmisă către OnePlus 9 Pro prin bobină, iar apoi energia de 20V 2.5A este trecută prin pompa de încărcare izolată creată de OnePlus, care transformă sursa de alimentare de 20V 2.5A într-o sursă de alimentare de 10V 5A. Această energie este capabila sa alimenteze două baterii pentru noul sistem. Fiecare baterie primește un curent de aproximativ 5V 5A, ceea ce înseamnă 25W per baterie, pentru un total de 50W.

Dar încărcătorul wireless se incing destul de rau.

O problemă cu încărcarea fără fir de mare putere este căldura. OnePlus susține că încearcă să îl mențină într-un interval acceptabil prin următoarele metode: Designul bateriei duale aduce rezistență internă mai mică, ceea ce înseamnă că va genera mai puțină căldură în timpul încărcării Comparativ cu modelul 8 Pro, grosimea bobinei din interiorul telefonului este mărită cu 10% 9 Pro este proiectat pentru a avea performanțe de răcire mai bune decât generația anterioară, cu o cameră de vapori mai mare, folie de cupru mai groasă și grafit, ajutând la menținerea telefonului rece în timpul jocurilor jucate în timpul încărcării rapide

Și, desigur, va fi echipat cu un nou încărcător pentru această capacitate. Este echipat cu două bobine – o bobină în partea superioară și o bobină în partea de jos, cu un design de cablu detașabil, astfel încât utilizatorii să poată conecta cablul roșu al chargerului Warp Charge 65 – încă inclus în cutie – sau să utilizeze un alt încărcător USB – PD terță parte pentru a atinge o incarcare maximă de 50 W. Nu în ultimul rând, noul încărcător continuă să ofere un mod de ,,bedtime” Poate fi activat din meniul de setări pentru a programa o perioadă stabilita de somn (de exemplu, între orele 23:00 și 07:00).

Timpi inregistrati prin telefon cu fir Comparativ cu Warp Charge 65 disponibil pe OnePlus 8T, OnePlus 9 și 9 Pro folosesc o baterie îmbunătățită pentru a reduce rezistența internă. În mod implicit, incalzirea acesteia este semnificativ redusă. Ambele telefoane mobile pot fi încărcate cu o putere mai mare pentru o lungă perioadă de timp. OnePlus 8T utilizează Warp Charge 65 pentru a încărca de la 1% la 100% în 39 de minute, în timp ce OnePlus 9 și 9 Pro utilizează Warp Charge 65T pentru a încărca de la 1% la 100% în doar 29 de minute. Nu în ultimul rând, OnePlus independent, și colaboreaza cu Hasselblad pentru a îmbunătăți performanța camerei.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment