Telefoanele iPhone nu mai sunt la mare căutare – Apple ia măsuri

Dă şi tu share articolului

De ceva vreme noile telefoane Apple iPhone nu mai sunt la mare căutare precum multe modele din segmentul său Iar acest lucru să ia măsuri cu privire la creșterea vânzărilor.

În urmă cu câteva zile, CEO-ul companiei, Tim Cook, trimitea o scrisoare investitorilor, în care îi anunța că Apple va avea încasări mai mici cu 9 miliarde de dolari în primul trimestru din 2019. dar conform unor  informații  oferite de Nikkei Asian Review, s-ar părea că Apple ar dori să reducă cu 10% producţia de telefoane noi Iphone in acest trimestru.

Şi conform acestei informații Apple le-a cerut furnizorilor să reducă producția pentru modele noi încă de luna trecută chiar înainte de a anunța rezultatele financiare.

Oameni apropiați de Apple au declarat faptul că noile cifre Uite pentru iPhoneri a fost căzute la 4043 de milioane de unități și de la 47 48 milioane de unități pentru trimestrul ianuarie martie.

Anul trecut 52,21 milioane de iPhone-uri în perioada ianuarie-martie.
Totuși ajustarea cifrelor și încetinirea  vânzărilor putem spune sunt un mod clar că acest număr nu va mai fi atins și în acest an.


Tim Cook la anunțat faptul că există o cerere scăzută pentru iPhone ori în China Iar acest lucru a determinat o scădere majoră de investiții astfel că și revizuiască estimările. Pe de altă parte se pot găsi și alte motive precum design-ul telefoanelor.

Nu sunt cu mult diferite față de iPhone X de anul trecut plus prețurile care sunt exorbitante Sper ca asta îi face pe mulți să își păstreze mai vechi care sunt încă bune.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment