Primul telefon pliabil a fost lansat şi nu e un Samsung

Dă şi tu share articolului

Așa cum ne+am fi așteptat primul telefon pliabil a fost lansat și nu este un telefon Samsung.

De ceva apară pe internet tot felul de discuții cu privire la pliabil care se poate transforma la nevoie în tabletă. Dar acum nu mai este o chestiune științifico fantastică primul gadget ajuns deja pe piață și este de la un autor necunoscut.

După ce au organizat un eveniment dedicat dezvoltării acestuia SF, cei de la Samsung s-au ferit să furnizeze un termen precis pentru achiziția primului Laura smartphone pliabil. Acest telefon știm că va fi disponibil pe piață în prima jumătate a acestui an dar între timp un producător necunoscut mult mai curajos a făcut o achiziţie semnificativă și a adus la CES 2019 primul său concept.


Există o diferență majoră dintre un telefon hibrid/tabletă al celor de la Royale și cel propus Samsung este că poți cumpăra deja un Royale FlexPai.
prețul încă o variantă pentru dezvoltatori ajunge la 1318 dolari.
Lăsând la o parte gestas bonuri care au apărut pe internet și au făcut înconjurul lumii Royale FlexPai va intra în istorie cu primul său telefon ce se poate plia şi îl poţi trnasforma la nevoie într-o tabletă.

Este un început pentru evoluția tehnologică în acest domeniu drept că telefonul Nu este chiar foarte compactă dar atunci când îl vei plia curbura nu este cea mai mică dar îl poți pune într-un buzunar ceva mai mare și astfel nu vei avea dificultăți acolo unde îl vei lua cu tine.

Să discutăm și despre specificațiile acestui telefon.

Smartphoneul este dotat cu un procesor SoC Snapdragon 855 de la Qualcomm. procesul care va fi folosit pe foarte multe device-uri highend in acest an.
Telefonul va dispune de 6sau 8 GB RAM  ce poate fi cumpărat atât în versiunea de 128 sau 256gb.

Eele două camere poate pe spate sunt de 16 respectiv 20 de m iar sistemul de operare este cel mai nou sistem lansat Android Pie.
Atunci când telefon vei trece în modul tabletă gadgetul va fi extinse iar astfel se va obține o diagonală nu mai puțin de 7,8 inci ce va avea o rezoluție nativă QHD.

Este interesant de remarcat faptul că foarte mulți oameni sau declarat interesați de către device Rămâne de văzut dacă va rupe gura târgului sau vă rămâne pur și simplu doar la stadiul de experiment și doar atât

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment