Cum să ștergi fundalul unei poze, sau altfel spus să decupezi o persoană?

Dă şi tu share articolului

Foarte multe persoane se întreabă dacă acest lucru este posibil. decuparea unei persoane poate fi realizată prin dar implică mai multă cunoștință și oamenii în general nu sunt familiarizați cu setările din acest program fiind prea dificile pentru un utilizator obişnuit.

Dar când vine vorba de selectarea unui anumit element elaborat dintr o fotografie cum ar fi o persoană acest lucru Îți va lua mult timp. Photoshop vine cu anumite particularități de inteligență artificială dar încă nu funcționează bine.

Prin a Photoshop poți realiza aceste lucruri Selectați subiectul central al unei poze directă.
Din fericire în prezent există un serviciu pe internet prin care poți să elimini fundalul (backgroudul) unei fotografii. Este vorba despre remove.bg

Acest serviciu este total gratuit este interesant pentru că poți șterge backgroundul doar cinci secunde fără a fi nevoit să te uiți după pixeli și să îi ștergi manual. Aplicația face totul pentru tine maxim 5 secunde. Așadar poți șterge fundalul unei sau unei imagini la doar câteva clicuri distanță.

În partea dreaptă Vei vedea un buton download putea descărca imaginea Sata informat PNG . imaginea sau imaginile le poți folosi pentru un colaj fie le poți păstra la tine în folderul de pe PC.

Serviciul remove.bg este absolut gratuit și implică doar câteva clicuri din partea ta. tot ce trebuie să faci este să Apeși pe butonul verde Select foto și să alegi fotografia din PC, după aceea vei fi nevoit sa rezolvi un cod recaptacha și ulterior vei observa imaginea nou procesată în partea dreaptă. Desigur dacă o fotografie se află pe un anumit site poți introducere URL-ul în partea dreaptă la secţiunea (Enter URL) și imaginea va fi preluată de pe site-ul respectiv.

Plusuri pentru acest serviciu web

Acest serviciu web se descurcă extraordinar de bine. în urma testelor realizate de mine am constatat puține erori la o mulțime de fotografii care le -am încărcat. și mă surprinde plăcut din multe puncte de vedere.

Personal nu aș fi crezut că în doar câteva secunde fundalul unei imagini încărcate va fi șters complet și fotografia rezultată cu subiectul să nu aibă multe imperfecțiuni care să iasă în evidență.

Recomand cu căldură acest serviciu pentru cei care doriți să folosiți fotografiile dvs fie în colaje. Sau fie doriți din varii motive să renunțați la eliminarea fundalului.

Odată ce ai aveți intră la secțiunea About, mai jos la sectiunea FAQ veți găsi informaţii în limba engleză despre rezoluția maximă a imaginii procesate.

De menționat este faptul că site -ul foloseşte o conexţiune criptată SSL. Imaginile încărcate nu vor fi stocate pe serverele lor şi nici o alte parte terţă nu va avea acces la ele aşa cum trebuie să fie şi normal.

Dar haideți să vorbim și despre minusuri

Din păcate în prezent rezoluția maximă este dezamăgitoare fiind limitată la 500×500 pixeli. Deci este irelevant dacă dumneavoastră Selectați o fotografie care are fie 2000 pixeli 3000 ş.a.m.d, rezultatul realizat de către acest serviciu web este de 500×500 pixeli.

Dar dacă vrei să fii la curent cu informații referitoare la mărirea rezoluție fotografiilor suportate de către remove.bg va trebui să vă abonaţi. Astfel veți fi informați în viitor atunci când disponibilă această funcție.

Dați și voi un share și un like articolului pentru a citi și alte persoane

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment