Technocars.ro împlineşte 1 an de la lansare

Dă şi tu share articolului

Ne aflam la un an distanţă de lansarea acestui website, astfel pe data de 6 ianuarie 2017 acest website lua naştere. Astăzi ne bucurăm de faptul că există  mai mult de 115 de articole din domenii precum tehnologia, domeniul auto, precum şi sfaturi, sfaturi de achiziţie şi multe altele. Ar fi putut fi mult mai multe de atât dacă nu interveneau alte probleme. De asemenea găsiţi review-uri la gadget-uri şi maşini şi diverse articole care au o oarecare legătură cu tech şi auto. 

Dar cum a început totul?
La finele anului 2016 m-am gândit la lansarea unui nou blog în această nişă întrucât aceste domenii chiar le îndrăgesc şi îmi suscită un mare interes. Sunt pasionat de maşini, de gadgeturi şi multe alte lucruri care aş putea spun sunt diametral opuse acestor domenii care le-am enunţat.
Technocars.ro este un blog de tehnologie şi maşini, iar aici puteţi citi din gama largă de articole din aria tehnologiei, domeniu auto şi nu numai.
Când vorbim de vastul domeniu al tehnologiei, aici includim absolut tot ce se poate cuprinde în acesta.
Nu am în plan momentan să lansez un blog generalist, dar o să mă gândesc mai bine dacă voi face acest pas. Perseverența este fără doar şi poate foarte importantă în orice activitate care o întreprinzi.
Ce îmi propun în acest an?
Cu siguranţă printre multe alte lucruri care le am în cap, îmi porpun ca în 2018 să scriu tot atâtea articole ca în anul precedent oferind publicului informaţii reale, pertinente despre subiectele care le voi trata în acest blog. În contextul în care există multe alte site-uri fie româneşti fie străine care au ca nişă tehnologia, auto şi alte domenii conexe, ştim cu certitudine, însă cu siguranţă este încă mult loc în această nişă. Eu nu consider că o nişă s-ar putea satura vreodată. Acestea sunt simple poveşti de adormit copiii. Sunt oameni care ne fac pe noi să credem aceasta minciună. Oare de ce există pe piaţă zeci de mii de firme, restaurante cu acelaşi obiect de activiate? La asta nu v-aţi pus înterbarea?
Întorcându-ne la acest blog, pot spune cu certitudine că este foarte important este să dai dovadă întotdeauna de serozitate, să cât mai creativ şi bineînţeles să ai un content original şi o transparenţă în informaţii. Prin urmare, atâta timp cât ai conţinut unic, şi relevant, internetul devine din ce în ce mai util, iar informaţiile care le urmează să le cauţi sunt de calitate şi îţi vor fi de un real folos.
Selectarea informaţiilor care doriţi să le citiţi este clar importantă. De asemenea dacă vă place acest blog, v-aş ruga să îl susţineţi şi să vă abonaţi la pagina de facebook care o găsiţi în dreapta paginii şi nu în ultimul rând să daţi un share.

Acestea fiind spuse LA MULŢI ANI TECHNOCARS.RO !

Pentru a mă ajuta în continuare daţi şi voi un share acestui blog ca să citească şi prietenii voştrii şi să devenim mari.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

2 Thoughts to “Technocars.ro împlineşte 1 an de la lansare”

  1. Felicitari! La mult ani!!!
    Urmaresc cu drag acest blog atat pentru cantitatea de informatii pertinente, puse la dispozitia noasta a utilizatorilor, cat pentru impartialitate in oferirea acestor date.

  2. Mulţumesc mult Camelia pentru faptul că urmăreşti acest blog cu drag şi pentru comentariu.

Leave a Comment