Review Huawei Mate 10 Pro – Smartphone ce aduce în premieră inteligenţa artificială

Dă şi tu share articolului

Review Huawei Mate 10 Pro – Smartphone ce aduce în premieră inteligenţa artificială

 Am să încep prin a spune că am rămas plăcut surprins de acest telefon. Este clară evoluţia acestei mărci chinezeşti de mare succes şi asta o putem remarca de la o generaţie la alta de telefoane. Sigur că putem căuta nod în papură să avem mari exigenţe, este normal suntem oameni avem opinii diferite. Huawei Mate 10 Pro este vârful de gamă celor de la Huawei şi fără îndoială este un concurent feroce pentru Galaxy S8 Plus dar şi pentru seria Galaxy Note.

Este şi o premieră Huawei Mate 10 Pro va fi priul smartphone ce va folosi inteligenţa artificială a unui procesor.
Şi după cum spuneam mai sus Mate 10 Pro este fără îndoială cel mai puternic telefon produs de Huawei, un device HighHend şi concurează cu succes cu alte modele precum Galaxy Note 8, LG V30 dar şi iPhone X.
Din punct de vedere hardware acest device se descurcă ireproşabil fiind dotat cu un procesor HiSilicon Kirin 980. Huawei este printre puţinii producători din lume de telefoane ce îşi produc singuri procesoarele.
De ce inteligenţă artificială?
Telefonul învaţă de la tine din modul cum îl foloseşti zi de zi şi îl optimizează. Conform producătorului chinezi, ei afirmă că şi peste 18 luni va funcţiona foarte bine ca în prima zi graţie noului hardware
Huawei Mate 8 ne surprindă foarte mult. Pe lângă faptul că designul lui este unul foarte reuşit acest telefon este şi primul din lume dotat cu LTE cat 18 şi suprotă în teorie până la 1.2 Gbps download de asemenea este dotat cu dual LTE şi voLTE.
La capitolul baterie, putem spune că avem un smartphone veritabil ce are o baterie suficient de bună cât să te ţină o zi intensă de lucru sau chiar mai multe zile dacă nu e folosit la foc continuu.Bateria este ede 4000 mAh şi are încărcare rapidă. Eu personal aş fi dorit ca cei de la Huawei să aducăîncărcarea wireless dar probabil în viitorul model. Dar vom vedea mai jos specificaţiile tehnice acestui telefon.
Telefonul are trei camere. CEle două camere de pe spate au împreună 32 de megapixeli. Prima cameră are 20 de megapixeli color şi cealaltă de 12 megapixeli este alb negru. Dar nu vă speriaţi, că pozele nu vor ieşi straniu ci foarte bune. Să detaliem puţin de ce două camere diferite: Ele lucrey[ ]n tandem, senzorul camerei monocrom surprinde mult mai bine detaliile fine iar senzorul color informaía despre culori combinând ulteriro imaginea iar imaginea rezultată este una mult mai bună faţă de smartphoneurile existente ce au o singură cameră pe spate care trebuei să rezolve singur fotografiile.
Camerele sunt dotate cu stabilizare optică şi au un sistem hibrid ce focalizează. Camerele sunt foarte bune şi permit ca să intre mai multă lumină în lentilă. Mai multă lumină poze mai bune, mult mai bune. Şi că tot am amintit mai sus despre inteligenţa artificială ei bine nici aceste camere nu sunt scutite de această tehnologie invoatoare optimizându-şi cel mai bine camera pentru fotografierea acestora în mod automată.
Preţ Huawei Mate 10 10 Pro
Preţul acestui telefon este de 700 de euro cu 4 GB memorie Ram şi 64 GB stocare, iar 800 de euro pentru Mate 10 Pro. Pentru Mate 10 Pro vei căpăta 6 GB RAM şi 64 GB stocare.
Specificaţii tehnice Huawei Mate 10
– Telefonul este un Single SIM (Nano-SIM) or Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by)
– Ecranul este AMOLED Capactiv 16 milioane de culori
– De asemenea are certificat ip67 şi este rezistent la praf şi la scufundare în apă până la 1 metru timp de 30 de minute.
– Ecranul telefonului este de 6 inchi şi rezoluţia este de 1080 x 2160 pixels,
– Telefonul rulează ultima versiune de Android 8.0 Oreo
– Procesor – Kirin 970 şi are CPU Octa-Core (4×2.4Ghz Cortex-A73 & 4×1. 8 Ghz Cortex-A53) / grafică Mali-G7
-Telefonul dispune de trei camere foto 12 MP şi cealaltă de 20 de mpx ce au în componenţa sa lentile – Leica precum şi laser, autofocus, dual-LED dual tone flash
– Senzor de amprentă şi accelerometru şi gyroscop, senzor de proximitate, barometru şi busolă
– Dimensiunile acestuia sunt 154,2 x 74,5 x 7,9 mm, greutate 178 grame, disponibil în trei culori

Huawei Mate 10 Pro Păreri
Păi Huawei Mate Pro şi Huawei Mate Pro 10 fără înoială sunt telefoane cu o tehnologie avansată şi cu un design cochet. Aşadar dacă eşti în căutarea unui telefon ce dispune tehnologii înglobate de ultimă generaţie Huawei Mate Pro 10 şi Huawei Mate 10 sunt alegerea ideală pentru tine.
Şi fără îndoială concurează cu Samsung Galaxz S8 considerat cel mai bun telefon al anului. Dar nu doar brandul este reprezentativ pentru o persoană atâta timp cât Huawei a devenit din ce în ce mai popular şi telefoanele produse de ei au o calitate mult peste aşteptările mele.

Dacă v-a plăcut articolul daţi un share şi un like

Concluzii
Huawei Mate 10 Pro este un smartphone foarte bun ce oferă o performanţă remarcabilă şi are un design atrăgăor la un preţ de 700 de euro la liber. Şi cu siguranţă cei de la Huawei vor câştiga mai mulţi clienţi şi vor surclasa din ce în ce mai mult pe coreeni.
Telefonul poate fi văzut aici – şi aici

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment