SUV-ul Fisker Ocean este cea mai alternativă la Tesla Model X

Dă şi tu share articolului

Pe piața mașinilor electrice concurența devine tot mai puternică, iar tesla nu ar putea fi o mașină din clasa highend pentru prea mult timp.
Portofoliul Tesla s-a diversificat destul de mult în ultimii ani, dar dacă vrei un SUV impozant și nu te încântă foarte mult ceea ce oferă Model X, compania Fisker are o propunere foarte interesantă. Acum câteva luni au apărut și primele detalii despre Fisker Ocean – un SUV electric concurent acerb cu Tesla.

SUV-ul Fisker Ocean ar putea fi pus în vânzare începând cu 2021 dar s-ar putea să ajungă la viitorii psoesori mai devreme.
Fisker va sari peste etapele realizarii unui prototip cu particularitati SF astfel ca se va concentra mai mult pe varianta de prouctie. Vom afla mai multe pe 4 ianuarie 2020.

Fisker Ocean va avea în premieră un panou solar pentru a capta energia și astfel va crește autonmia autovehiculului odar în zilele insorite. Cei del a Fisker sunt optimiști că acest mecanism care pare a fi simplu va putea spori autonomia cu 1600 km în plus anual. Tot pentru protecția mediului, la interior va folosi materiale vegane pentru finisaje. În ceea ce privește covorașele din mașină, acestea vor fi realizate din plase de pescuit abandonate în ocean. Un lucru ineedit și puțin straniu.î

Pe 27 noiembrie Fisker va lansa o aplicație de mobil care (momentan în Statele Unite). Acesta va permite să închiriezi mașinile.
Prețul pentru noul modeel FIsker Ocean va fi în jur de 40.000 de dolari. Fisker Ocean va avea un preț imbatabil pentru mașinile din același segmnet.
Autonomia mașinii va fi uneva între 400 și 480 km, mai puțin ca la Tesla.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment