Știi când vei muri? Dacă nu știi, atunci știe Google

Dă şi tu share articolului

Știi când vei muri? Dacă nu știi, atunci știe Google

Google știe să răspundă chiar mai bine decât medicii la această întrebareMarele gigant Google știe acum și data potențială când vei muri. E bine asta se datorează genți artificiale care devine din ce în ce mai avansată scara Mondiala. Harta cu Google îți spune cât mai ai de trăit în funcție de bolile de care suferi.

Știu că este cine să discutăm despre acest subiect dar am gândit să scriu un articol și despre Google și cum face el evaluări pe baza bolilor pe care le ai.Cred că majoritatea dintre noi în a am plâns că Google știe multe detalii despre noi dar de data aceasta Google din atunci știutor devenit prevăzător, reușind cu succes să prezică data când vei muri iar acuratețea aceste sa dovedit a fi foarte ridicată. Da foarte multe cazuri poate ghici în 95% din cazuri.

Trebuie să menționez de la bun început că această funcție este implementată doar în domeniul medical iar datele colectate despre pacienți, au în vedere informații care se bazează pe vârsta acestora etnie și gen. Datele ulterior sunt adăugate și cuplate cu istoricul medical al fiecărui pacient precum și diagnosticele și rezultatele analizelor acestuia. Totul are la bază un sistem computerizat.

Inteligența artificială de a lungul timpului și şi-a dovedit utilitatea în foarte multe domenii tehnice. Chiar dacă în principiu domeniul inteligenței artificiale nu este unul complicat acesta se referă la un computer ce este capabil să învețe și să analizeze informațiile care le-a învățat şi ulterior să ia decizii fără să fie asisteant de o persoana sau de către un alt computer.

Inteligența artificială de la Google privind prezicerea dăţii în care vei muri a fost dezvoltată de multe echipe de cercetători de la trei universități americane Stanford Chicago și San Francisco.

Google a preluat și a reușit să testeze cu succes pe un eșantion de 216.221 persoane de la două spitale. Astfel Google a reușit să colecteze în total case de miliarde de date despre ce este persoane. Cred că asta spune multe despre marele gigant Google și prin modul în care a reușit să predică cu o rată foarte mare de acuratețe dată în care vei muri.

Trebuie să menționăm și faptul că inteligența artificială dezvoltată de către Google prezice cât mai ai de trăit ce mai degrabă Cât timp trebuie să mai rămână un pacient în spital.

Bineînțeles că și în cazul care e preziceri poți fi erori dar statistică în a dovedi faptul că există o acuratete foarte mare.

Comparând rezultatele care au fost analizate prin metode tradiționale analiza realizată de Google predicția cu privire la timpul pe care un pacient petrecere spital este de 0,86 (Google).

Iar prin metoda tradițională 0.76.

Predicția morții unui pacient este de 0.96 si in cazul metodelor traditionale 0.86.

Sper că ați găsit și voi acest articol util și ați aflat mai multe noutăți cu privire la această inteligență artificială care mersul prinde de fiecare dată plăcut sau neplăcut.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment