BlackBerry va lansa un telefon cu butoane Key2 special pentru nostalgici.

Dă şi tu share articolului

 BlackBerry va lansa un telefon cu butoane Key2 special pentru nostalgici.

În era smartphonurilor în care tot mai multe branduri de telefoane precum Samsung sau Apple sau HTC fac tot posibilul să renunțe la butoane BlackBerry refuză acest lucru categoric și își face apariția pe piață cu un smartphone ce este dotat cu o tastatură fizică.


BlackBerry a decis să lanseze un telefon cu tastatură fizică ideal pentru nostalgici pentru cei care un telefon cu o tastatura normală slăbește în mod clar de telefoanele ce nu au nici măcar un buton pe display.  Acesta se va nume Blackberry Key2.

Acesta este al doilea smartphone al celor de la BlackBerry

Acesta se numeşte Key2 şi este
urmaşul modelului KeyONE de anul trecut. telefonul are performanţe mult mai bune şi un design îmbunătăţit. Acesta va avea o serie de noi funcţii hardware şi software.

Dorește să mizeze pe nostalgia celor care doresc un astfel de telefon dorește să își recâștige fanii pierduți dupa ascensiunea noilor telefoane touchscreen.
Este drept că telefoanele inteligente smartphone urile cu ecran touchscreen devenit omniprezente și fac parte din viața noastră spania americană calcul dezvoltarea și lansarea unui care să fie în special mai aproape de cei bătrâni și nu numai.
Decizia este una interesantă Întrucât în anul 2016 compania a anunțat că va înceta să mai producă telefoane dar de această dată această știre ma surprins atât pe mine cât și pe foarte mulți împătimiți ai tehnologiei.Telefonul chiar dacă dispune de o tastatură fizică a fi folosită drept ecran. Practic poți glisa cu degetul derula o pagină sau pentru a vizualiza o fotografie.După scandalul Cambridge analytica în care utilizatorii au fost victime privind colectarea datelor necondiționat de aceasta data compania americană BlackBerry anunțat că datelor este o prioritate pentru ei. Telefonul are ce este capabil să nu urmăresc activitatea a utilizatorilor de asemenea dispune de dosare secrete pentru foto și alte documente private ale utilizatorilor.

În contextul în care trăim în era tehnologiei fiind înconjurați de telefoane inteligente BlackBerry Nu cred că are șanse să se bată de la egal la egal giganții din nou domeniu în precum Samsung Apple HTC etc. Cu toate astea BlackBerry Key2 rămâne un telefon al persoanelor nostalgice și a celor în vârstă prin simplitatea sa și prin dizainul său vintage dacă putme să-i spunem aşa.

Telefonul va fi lansat

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment