Compania Yahoo a anunţat că va închide definitiv activitatea serviciului Yahoo Messenger

Dă şi tu share articolului

 Compania Yahoo a anunţat că va închide definitiv activitatea serviciului Yahoo Messenger

Foarte mulți dintre noi am crescut cu Yahoo Messenger. Acum 10 15 chiar 20 de ani acest Serviciul de mesagerie instant era cel mai popular, dar în această vară acesta va fi închis pentru totdeauna.


YAHOO va închide definitiv serviciul său de mesagerie instant Yahoo Messenger în data de 17 iulie 2018Încă mai au un ID de messenger și vor dori să utilizeze vechiul Serviciul de mesagerie voi fi redirecționat către noua aplicație  Squirrel.

Compania Oath sunsidară Verizon care operează cu Yahoo anunțat vinerea trecută că va închide Yahoo Messenger începând cu luna viitoare. Şi după cum spune și compania “Yahoo Messenger Nu prezent nu există un produs disponibil care să înlocuiască Yahoo Messenger. Experimentăm constant noi servicii și aplicații, dintre ele fiind o aplicație de mesagerie de grup pe bază de invitație numită Yahoo Squirrel (în prezent în versiune Beta). Spune un comunicat al companiei Yahoo.

Yahoo Messenger apărut prima oară sub numele de Yahoo pager în martie 1998. În acele timpuri nu există Snapchat Facebook Messenger Instagram. Sute de milioane de utilizatori de internet am folosit atuncea acest serviciu bull Terrier Yahoo Messenger sa dezvoltat și a reușit să își mențină supremația în contextul în care apărea o alte aplicații similare precum icq AIM, Microsoft Messenger. Însă situația din 2010 radicală în contextul în care Facebook din ce în ce mai puternic de la an la an împreună cu Instagram și Snapchat.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment