STB a lansat aplicația Youth TB, prin care elevii din Capitală își pot face abonament gratuit de transport

Dă şi tu share articolului

Aplicatia YouthTB, destinată elevilor care frecventează școlile din Capitală și Ilfov, a fost pus la dispoziție sâmbătă de Societatea de Transport București (STB), permițându-le acestora să obțină un abonament gratuit pentru transportul în comun.

Potrivit STB, acest lucru ar diminua, de asemenea, aglomerația care se producea în fiecare an la centrele de vânzare la începerea școlii. Aceasta va face acest lucru în plus față de eliminarea procesului birocratic existent prin intermediul căruia copiii își puteau achiziționa permisele de transport.

Indiferent de furnizorul de transport, noua aplicație face posibilă achiziționarea de abonamente metropolitane valabile pe toată durata anului școlar pe toate liniile de transport public de suprafață din Regiunea București-Ilfov.

Un elev înscris la o instituție de învățământ autorizată din București sau din județul Ilfov se califică pentru un abonament gratuit.

Pe baza CNP-ului introdus la crearea contului, aplicația verifică automat dacă utilizatorul este elev.
.
Potrivit reprezentantilor STB, introducerea acestei aplicații nu numai că scapă de procesul greoi prin care trebuiau să treacă copiii pentru a-și achiziționa titlurile de transport, dar diminuează și aglomerația care se creează în fiecare an la centrele de vânzare odată cu începerea școalii.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment