Sony Xperia Z5 Premium – Super smartphone cu ecran 4K produs de japonezi

Dă şi tu share articolului

Sony Xperia Z5 Premium – Super smartphone cu ecran 4K produs de japonezi

Sony Xperia Z5 Premium este un telefon produs de compania Sony fiind singurul smartphone din 2016 care este produs cu un ecran 4K. Cu toţii ştim că tehnologia avansează de la an la an, aşa a fost şi în cazul companiei japoneze.

Sony Xperia Z5 Premium este cel mai performant smartphone produs de către Sony. El a fost gândit să intre în zona luxury. Telefonul a fost lansat în septembrie 2015. Faţă de fratele său Sony Xperia Z5, acesta este mai greu cu 26 de grame datorită dimensiunilor sale având un ecran ceva mai mare.

Telefonul excelează la toate capitolele de la design până la performanţe. Dar despre performanţele acestuia vom vorbi în cursul acestui articol.
Sony Xperia Z5 este un smartphone de tot din toate punctele de vedere care te va satisface. Un smartphone cu linii de design drepte cu care ne-au obişnuit cei de la Sony subliniind brandul Xperia.Telefonul are culoarea neagră pe spate şi auriu pe spate. Materialele folosite sunt de cea mai bună calitate, super premium spre luxury.
Vorbind de jocuri în acest moment nu există pe piaţă nici un joc care să ruleze o rezoluţie de 4K. Chiar dacă ar fi existat ecranul, procesorul memoria ar fi făcut faţă cu brio.
Va trebui să foloseşti un card Nanosim pentru acest device. De asemena telefonului i se paote ataşa un card dedicat microSD până la 256 GB.
Câteva date despre Sony Xperia Z5 Premium
– Ecran IPS LCD de 5.5 inchi cu o densitate enormă de pixeli pe inchi, nu emai puţin de 806. Dispune de o sticlă rezistentă
– Are certificat ip68 ceea ce însemană că pote rezista până la 30 de minute în apă fără se defecteze.
– Cameră foto de 23 de mpx, autofocus diafragmă 2,3. Da, aţi auzit bine, 23 de mpx. Din punct de vedere al mega pixelilor camera este una de top care poate concura lejer cu o cameră DSLR profesională. Camera frontală are 5.1 mpx.
– Telefonul rulează un Android 5.1.1 ce poate fi upgradat la 7.0 Nougat.
– Procesor 8 nuclee (Octa-core) (4×1.5 GHz Cortex-A53 & 4×2.0 GHz Cortex-A57)
– Chipest Adreno 430
– Suportă carduri microSD până la 256 GB. Da aţi auzit bine, 256 GB!
– Senzor de amprentă
– Baterie Li-Ion  de 3430 mAh
– Radio FM radio cu RDS

Fără îndoială acest telefon este un smartphone de top produs de japonezi. Un design super elegant şi simplu în acelaşi timp.
Bateria te va ţine o zi fără probleme la o utilizare intensă. Telefonul dispune de încărcare rapidă, poate fi încacat în o oră jumate.
Procesorul împreună cu acceleratorul grafic sunt extrem de potente, pot duce fără probleme absolut orice joc la detalii maxime.
Având în vedere că sticla se va zâria uşor pe margini cât şi muchii, trebuei să îi pui o husă de foarte bună calitate care să reziste în cazul unui şoc pe care nimeni nu şi-l doreşte.
Preţul acestui smartphne a fost de 3700 de LEI, dar în acest moment a scăzut la 2100 de LEI. Telefonul este o declaraţie. Compania Sony nu a produs acest telefon pentru a fi vândut în masă. Cine şi-a permis acest telefon când a fost lansat ,,a fost cu dare de mână” ca să epateze.

Vă aştept pe rubrica de comentarii să îmi spuneţi dacă aţi cumpăra acest telefon chiar şi acum în 2017
Dacă v-a plăcut articolul daţi un share, şi un like!

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment