Sony anunță cele mai mici camere foto de călătorie – travel photo cameras

Dă şi tu share articolului

Sony s-a decis să-şi mărească gama deja consacrată Cyber-Shot pentru călotrii şi va lansa două camere high zoom DSC-X99 şi DSC-HX95
Cu toţii dintre noi când călătorim dorim să avem o cameră uşoară de
transportat şi bineînţleles cât mai performantă pentru a surpinde
momdentele cele mai frumoase din vacanţă.
Camerele actuale lansate de Sony DSC-X99 şi DSC-HX95 sunt perfecte pentru o călătorie de succes. Acestea sunt integrate în cele mai mici carcase din lume şi au un zoom versatil de la 24 mmi până la o deschidere mare – telefoto de 720 mmi.
Modelele DSC-X99 şi DSC-HX95 pot înregitra atât full HD cât şi filmari 4K dar lăsân aceste aspecte ele se bucură de procesorul de imagine performant BIONZ X şi un nou circuit LSI oferind o viteză mare de fotografiere în rafală de până la 10 cadre pe secunde.
Pe lângă aceste performanţe se adaugă altele viteză de autofocus imbunătăţită de 0,09 secunde şi noi caracteristici Eye Af şi fotografii în format RAW şi funcţie de focalizare prin atingegere touch focus şi touch shutter.
Aşadar două camere ideale pentru călătorii şi pentru a fotografia cele mai buen imagini graţie unui zim foarte mare. La capitolul stabilizare imagine se realizează prin stabilizatorul Optical SteadyShoot eliminând blur-ul generat de tremuratul mânii şi mişcarea apratului.
Ambele camere au funcţia Zoom Assist şi permite utilizatorilor să lărgească temporar cadrul afişând o zonă mai mare atunci când fotografiază un subiect îndepărtat.Sony HX99 şi HX95 înregistreză videoclipuri 4K şi de asemenea pot citi coplet pixelii fără îmbinarea pixelilor.Aşadar detaliile se vor vedea şi zgomotul de fndal va fi cat mai puţin prezent. imaginile vor fi filmate şi redate frumos. Înregistrarea subiecţilor cu încetinitorul este şi ea prezentă pe aceste două camere putând filma în format HD cu până la 1009 cadre pe secunde în super slow motion.
Este drept că scenariile pentru fotografierea cât mai reuşită pot apărea neaşteptat prin urmare fotografiile au nevoie de camere care reacţionează rapid.
Cu Sony HX99 şi HX95 realizezi cele mai bune portrete pentur că se folosesc de tehnologia Eye AF. combinat cu un ISO maxim de 640011 asigură o calitate foarte bună a
fotografiilor care le vei face chiar în cazul luminii slabe.Ambele camere dispun de manual focus şi step zooming. Camerele foto au un ecran LCD ce poate fi înclinat chiar la 180 de grade pentru o încarare cât mai uşoară atunci când vei realiza un selfie sau fotografii cu mai mulţi subiecţi (de grup). Camerele se simt bine în mână au un grip foarte bun  şi nu alunecă..
Camerele se găsesc la preţuri de 500 de euro, mai precis 520 de euro pentru modelul HX99 şi 500 de euro pentru HX95.Daţi şi voi un share şi un like

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment