Sistemul de răcire explicat pe Samsung Galaxy Note S9

Dă şi tu share articolului

Samsung Galaxy Note 9 are un sistem de răcire destul de avansat, iar compania explică pe larg

Samsung Galaxy S9 foloseşte un sistem de răcire inedit ce a fost introdus odată cu lansarea modelului Galaxy S7 în 2016. Sistemul de răcire are ca scop păstrarea temepraturii telefonului în limite normale evitând supraîncălzirea. Oricum orice telefon este dezvoltat astfel încât să nu există riscul să se ardă vreo piesă micşorând puterea de procesare.
Compania Samsung susţine că odată cu implementarea noului sistem previne supraîncălzirea cu circas 21%.  O răcire eficientă aduce performanţe bune în condiţii mai grele de lucru.
Galaxy Note 9 dispuen de cel mai mare sistem de răcire ce a fost vroedată instalat pe un telefon şi cu toate acestea cei de la Samsung au decis să explice funcţionalitiatea acestuia.
Sistemul bazat pe apă şi carbon este inovator dar totodată simplu. În interiorul telefonului există o mică cantiatae de apă, iar când device-ul se încălzeşte apa din interior se transformă în abur iar aceasta este trimisă printr-o ţeavă pentru a se disipa. Iar când telefonl revine la condiţia normală aburul se transformă în apă înapoi.
Este un sistem simplu dar foarte eficient ce ajută la o bună răcire a telefonului mai ales după o utilizare intensă sau în anotimpul cald. Ştim cu toţii că în funcţie de utilizare orice device se încălzeşte. AU existat şi cazuri în lume în care telefoane au explodat în urma supraîncălzirii şi a unor probleme la baterie.
Sistemul bazat pe apă şi carbon este foarte eficient şi nu m-ar surprinde ca alţi mari producători să adopte un sistem similar sau de ce n chair pe acesta.
Samsung Galaxy S7 modelul care a apărut în anul 2016 avea un procesor de ultimă generaţie Snapdragon 820 şi 4 GB de RAM şi o baterie de 3300 mAh, însă Galaxy Note 9 vine cu un procesor Snapdragon foarte potent 845 şi de două ori mai multă memorie RAM şi o baterie cu peste 30% mai mare decât a modelului Galaxy S7 şi din acest motiv s-a optat pentru un sistem de răcire avansat ce este capabil să facă faţă cu brio unei utilizări intense. Galaxy Note S9 este  un telefon destul de mare şi era de aşteptat ca şi sistemul de răcire să fie pe măsură.
Testele făcute cu telefonul Note 9 ne arată faptul că telefonul are o performanţă mai bună decât Galaxy S9 Plus.
 
Mai multe informaţii despre sistemul de răcire pot fi găsite aici

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment