Schimbarea WhatsApp care face minuni pentru cei cu două telefoane: ai așteptat-o de când a apărut aplicația

Dă şi tu share articolului

Una dintre cele mai utilizate aplicații de chat din lume, WhatsApp a dezvăluit o actualizare semnificativă, în încercarea de a rămâne în fața Telegram și Signal.

Inginerii de la WhatsApp au lucrat din greu în ultimii doi-trei ani pentru a oferi un suport eficient pentru distribuirea software-ului pe mai multe dispozitive deținute de un singur utilizator în același timp, fără a compromite criptarea și securitatea conversațiilor.
În esență, utilizatorii care dețin mai multe telefoane vor avea acces la întregul lor istoric de chat în orice moment, ceea ce nu este posibil în prezent.
Singurul beneficiu pe care îl aveți în prezent este posibilitatea de a vă vizualiza conversațiile telefonice pe un laptop sau pe internet.

WhatsApp vine pe mai multe telefoane, simultan

În viitorul apropiat, WhatsApp va lansa o adevărată funcție multi-dispozitiv.
Ca urmare, utilizatorii vor putea utiliza același cont și aceleași conversații pe până la patru telefoane sau tablete.
Ca urmare, discuțiile dintre mai multe dispozitive vor fi sincronizate în siguranță, fără ca securitatea de la un capăt la altul să fie compromisă.
Altfel spus, ar trebui să fie în continuare imposibil ca altcineva să vă citească mesajele.

Wabetainfo a făcut anunțul inițial despre acest subiect în urmă cu mai puțin de o lună.
Articolul de atunci sublinia faptul că utilizatorii serviciului vor putea sincroniza conversațiile între diverse smartphone-uri și tablete folosind același număr de telefon.

Deși funcția se află de ceva vreme în versiune beta, în prezent este vizibilă în WhatsApp pentru utilizatorii de Android, cel puțin pentru un mic subset al acestora, iar în curând va fi accesibilă tuturor utilizatorilor.

“Istoricul comunicațiilor dvs. se va sincroniza pe toate dispozitivele conectate, dacă vă conectați contul WhatsApp la un nou smartphone.
Deoarece este vorba de o versiune beta, mai multe funcții, cum ar fi capacitatea de a vizualiza locațiile partajate în timp real și listele extinse de autocolante, nu au putut fi încă accesibile “Potrivit Wabetainfo.
Nu se știe deocamdată când consumatorii de iPhone vor putea utiliza această funcție.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment